Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Pink: «Έπεσα στις ουσίες, πουλούσα ναρκωτικά, πήρα υπερβολική δόση»

Pink: «Έπεσα στις ουσίες, πουλούσα ναρκωτικά, πήρα υπερβολική δόση»

Η Ημέρα των Ευχαριστιών του 1995 ήταν η πιο σκοτεινή της στιγμή, η ώρα της πτώσης της

Στον απόηχο της κυκλοφορίας του νέου single από την Pink, σε συνεργασία με τον Sting και τον Marshmello, η διάσημη σταρ μίλησε στην εκπομπή «60 λεπτά» και προέβη σε αναπάντεχες αποκαλύψεις.

Το τελευταίο διάστημα, πολλές προσωπικότητες από όλον τον κόσμο –είτε καλλιτέχνες είτε αθλητές- εμφανίζονται να μιλούν εκ βαθέων για άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Η Pink δεν έχει συνηθίσει το κοινό να έχει απολογητική διάθεση τόσο για τη μουσική της καριέρα όσο και για την προσωπική της ζωή.

Αντισυμβατική κι έξω από τις κοινωνικές νόρμες

Προς την υπερβολική δόση

Ωστόσο, φιλοξενούμενη στην εκπομπή, άνοιξε την καρδιά της και αναφέρθηκε στην ταραχώδη άγνωστη πορεία της μέχρι τώρα, μιλώντας για πράγματα όπως η παρελθούσα υπερβολική δόση της, η παιδική ηλικία που έκρυβε προκλήσεις για την ίδια, καθώς και η φήμη της ως ποπ είδωλο στη μουσική βιομηχανία.

Η Άλις Μουρ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Pink, έχει πορευτεί στον χώρο της, με ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με το κοινό, μιλώντας για τις εμπειρίες της, εκφράζοντας τα συναισθήματά της τόσο μέσα από τη μουσική της όσο και από τις ζωντανές εμφανίσεις της, αλλά και την ενεργή παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου κάθε μέρα, οι γονείς μου ούρλιαζαν ο ένας στον άλλον»

Ταραγμένη εφηβεία, σε διαρκή σύγκρουση με τη μητέρα της

Απειλές κατά της ζωής της

Ωστόσο, η επιλογή της αυτή να είναι «ανοιχτό βιβλίο» ως προς τη διαχείριση της δημοσιότητας δεν έχει υπάρξει χωρίς συνέπειες για την ίδια και συχνά δυσάρεστες.

Δεν έχει αποφύγει, λοιπόν, να γίνει αποδέκτης απειλών κατά της ζωής της για πράγματα που έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αλλάζει τακτικής πλεύσης, ίσα ίσα παραμένει ο εαυτός της και θέλει το κοινό της να γνωρίζει με ποια έχει να κάνει.

«Παράτησα το Λύκειο, εκτροχιάστηκα»

Ετοιμάζει εντυπωσιακό σόου στο Λας Βέγκας

Τα ναρκωτικά

Η σταρ, στη συνέντευξή της στην εκπομπή «60 λεπτά», μίλησε για όλα έξω από τα δόντια. Μεγάλωσε στην Πενσυλβάνια, όπου βαριόταν τραγικά και ήθελε απεγνωσμένα να φύγει από κει.

Στο σπίτι της υπήρχε μεγάλη ένταση, η οποία περιορίστηκε, υποχώρησε κατά την υπηρέτηση της θητείας του πατέρα της στο Βιετνάμ.

Ως έφηβη είχε μια δύσκολη σχέση με τη μητέρα της και μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο συμβάν, κατά τη φιλονικία τους, η μητέρα της έπεσε από τις σκάλες.

Η ίδια το μετανιώνει μεν πικρά, αλλά έχει συμφιλιωθεί με τη μαμά της.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, «Βασικά, μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου κάθε μέρα, οι γονείς μου ούρλιαζαν ο ένας στον άλλον, πετούσαν πράγματα μεταξύ τους. Αλληλο-μισούνταν. Και μετά έπεσα στα ναρκωτικά. Πουλούσα ναρκωτικά. Και στη συνέχεια πετάχτηκα έξω από το σπίτι. Παράτησα το Λύκειο, εκτροχιάστηκα».

View this post on Instagram

A post shared by P!NK (@pink)

Σχεδόν πέθανε από τις ουσίες

Η Ημέρα των Ευχαριστιών του 1995 ήταν η πιο σκοτεινή της στιγμή, η ώρα της πτώσης της, όταν πήρε υπερβολική δόση και όπως παραδέχτηκε, «Ήμουν με ουσίες, ecstasy, angel dust και crystal, όλα αυτά τα πράγματα. Και μετά τέρμα. Αυτό ήταν. Υπερβολική δόση.»

Σχεδόν έχασε τη ζωή της, ένας φίλος δίπλα της την έκανε στην άκρη και την ενθάρρυνε να πάρει το μικρόφωνο. Ο DJ της βραδιάς την ανάγκασε να δώσει μια κομβική υπόσχεση: «Έλα αύριο πάλι, θα σου δώσω ξεχωριστή guest θέση, αλλά δεν μπορείς να αγγίξεις πάλι ναρκωτικά».

Όπως και έκανε η Pink, κράτησε τον λόγο της και δεν ξανακοίταξε πίσω. Τέσσερις εβδομάδες μετά περνούσε οντισιόν για συμφωνία για δίσκο.

Προτιμά να μένει έξω από τις κοινωνικές επιταγές και νόρμες, δεν υπηρετεί τα τρέχοντα πρότυπα ομορφιάς, συνειδητά. Με αυτόν τον τρόπο έχει γίνει είδωλο για τους θαυμαστές της και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της, όπως την εμφάνισή της στο Λας Βέγκας, όπου ετοιμάζει ένα σόου με το οποίο διευρύνει τα όριά της, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024