Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: «Καθάρισε» ο Νταλότ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: «Καθάρισε» ο Νταλότ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστω και δύσκολα, πέρασε από την έδρα της Σέφιλντ (2-1) την μέρα όπου «φυγε από την ζωή ο θρύλος της ομάδας, Μπόμπι Τσάρλτον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το χρέος της και επικράτησε της Σέφιλντ με 2-1 την μέρα που απεβίωσε ο πρώην εμβληματικός ηγέτης της ομάδας, Μπόμπι Τσάρλτον.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έστω και δύσκολα πήραν το δεύτερο διπλό τους στη φετινή Premier League ανεβαίνοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28′ χάρη στο γκολ του ΜακΤόμινεϊ μετά από ασίστ του Φερνάντες. Έξι λεπτά αργότερα ο σκόρερ του αγώνα ήταν ο μοιραίος πρωταγωνιστής καθώς με χέρι του η Σέφιλντ κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο ΜακΜπέρνι κάνοντας το 1-1.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Φερνάντες έχασε μεγάλη ευκαιρία να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ κατέληξε στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ έγινε πιο επιθετική και δημιούργησε πολλές φάσεις με αποκορύφωμα το δοκάρι σε εξαιρετικό σουτ του Άμραμπατ έξω από την περιοχή στο 68′.

Ωστόσο οι παίκτες του Τεν Χαγκ δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με σουτ του Νταλότ έξω από την περιοχή πανηγύρισαν ένα σημαντικό για αυτούς τρίποντο σε μία μέρα που όλοι στον σύλλογο είναι θλιμμένοι με τον θάνατο του Μπόμπι Τσάρλτον.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024