Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Η Ρεάλ δεν μπόρεσε να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στη Ανδαλουσία και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σεβίλλη, πριν το «Classico», κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε την ευκαιρία να πάει στο «Classico» της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, με προβάδισμα τουλάχιστον 3 πόντων, αφού δεν μπόρεσε να περάσει από το «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» μένοντας στο 1-1 με τη Σεβίλλη.
Η Σεβίλλη, με τον Ράμος να αγωνίζεται για πρώτη φορά κόντρα στην παλιά του ομάδα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και είναι μία ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τη Ρεάλ στην έδρα της.
Ο Βαλβέρδε σκόραρε μόλις στο 4ο λεπτό για τη «Βασίλισσα», αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Ο Αλάμπα στάθηκε άτυχος στο 74′ αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 των «Σεβιγιάνων».
Ο Καρβαχάλ ήταν αυτός που χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στη Ρεάλ, με τον Κρόος να εκτελεί φάουλ στο 78′ και τον Καρβαχάλ να παίρνει εντυπωσιακή κεφαλιά για το 1-1.
Ο Ράμος έχασε την ευκαιρία να πληγώσει τους «Μερένχες» από κοντά στο 81′ και το παιχνίδι έληξε 1-1, με τη Ρεάλ στην κορυφή της βαθμολογίας με 25 βαθμούς.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!