Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί η Μαρία Βοσκοπούλου: «Μπαμπά βλέπεις; Τα κατάφερα!»

Συγκινεί η Μαρία Βοσκοπούλου: «Μπαμπά βλέπεις; Τα κατάφερα!»

Η φωτογραφία με τον αείμνηστο πατέρα της και το μήνυμα που του έστειλε.

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 2 χρόνια από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου το καλοκαίρι του 2021, όμως η μονάκριβη κόρη του Μαρία συνεχίζει να τιμά τη μνήμη του σε κάθε ευκαιρία. Πάντα βρίσκεται στην σκέψη της και συνεχώς για εκείνη είναι παρών.

Η Μαρία Βοσκοπούλου στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram συγκίνησε απευθυνόμενη στον αείμνηστο πατέρα της για να του πει ότι κατάφερα όσα ονειρεύτηκε. Ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας να κάθεται στα γόνατα του Τόλη Βοσκόπουλου κρατώντας ένα παγωτό χωνάκι.

«Μπαμπά βλέπεις; Μπαμπά, τα κατάφερα!»

Τη χαριτωμένη αυτή εικόνα συνόδευσε με μια πολύ συγκινητική φράση: «Μπαμπά… βλέπεις; Μπαμπά τα κατάφερα», μια φράση που υποδηλώνει ότι της λείπει και τον σκέφτεται πολύ.

Η ανάρτηση

Ο Τόλης Βοσκόπουλος αγκαλιά με την κόρη του.

H τελευταίες ώρες του Τόλη Βοσκόπουλου στο νοσοκομείο

H Άντζελα Γκερέκου είχε αναφέρει στο παρελθόν πώς η ίδια διαχειρίστηκε την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου. Ειδικότερα εξομολογήθηκε:

«Τα τελευταία χρόνια ο Τόλης είχε αρκετά προβλήματα υγείας. Ήταν όμως τόσο δυνατός, τόσο δυνατή ήταν η ψυχή του, που πηγαίναμε στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις και να μείνει κάποιες μέρες και ξανάβγαινε και τραγούδαγε. Αυτό τον τροφοδοτούσε. Η κόρη μας, που είναι πολύ δύσκολο να βιώνει ένα παιδί τον μπαμπά του σε αδυναμία και να έχει αυτή τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, έζησε πολύ έντονα και μαζί του αυτά τα χρόνια. Άρα, θες να πεις λοιπόν «δεν σε προετοίμαζε αυτό»; Όχι, δεν με προετοίμαζε. Γιατί είχαμε νικήσει πολλές μάχες και εγώ ήθελα να πιστεύω, όπως και εκείνος, μέχρι την τελευταία στιγμή ότι και αυτό θα το ξεπερνούσαμε.

Ήταν όμως βεβαρημένη η υγεία του, μπήκε στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα και διασωληνώθηκε. Πήγε καλά, βγήκε από τη διασωλήνωση αλλά έπρεπε να περάσουν κάποιες μέρες για να πάει στο δωμάτιο. Την προηγούμενη μέρα, λοιπόν, είδα έναν Τόλη πιο γαλήνιο από ποτέ. Πήγαινα εκεί, μιλούσαμε, ανταλλάσαμε λόγια αγάπης και μας έκανε τη μεγάλη χάρη να ξυπνήσει, ενώ ήταν δύσκολο, για να μιλήσουμε. Να μας πει πόσο μας αγαπάει, να του πούμε πόσο τον αγαπάμε και να αρχίσουμε να ελπίζουμε ότι μπορεί να φύγει από εδώ και να πάει στο επάνω δωμάτιο για να αρχίσει η διαδικασία της αποθεραπείας».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024