Με 53 πόντους στην Euroleague, σίγουρα κερδίζεις εύκολα στο ημίχρονο. Είναι απίθανο όμως να νικήσεις ολόκληρο παιχνίδι. Καθόλου παράξενο λοιπόν ότι με αυτή την παραγωγή στην επίθεση ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα γνώρισε την ήττα απόψε στο Μιλάνο (65-53).
Έβαλε ο δευτεραθλητής Ευρώπης μόλις 21 πόντους σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο και για ένα καλάθι δεν ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της ιστορίας του στη διοργάνωση (συμπτωματικά πάλι με αντίπαλο τη Μιλάνο, τη σεζόν 2013-2014 χάνοντας εκείνο το ματς με 81-51). Τελικά οι 53 στο σύνολο ισοφάρισαν την τρίτη χειρότερη επίδοση του σε μια βραδιά στη Euroleague.
Το φοβερό είναι ότι σχεδόν τους μισούς (14 και 12) τους έβαλαν ο Μιλουτίνοφ με τον Γουόκαπ που για άλλο ένα βράδυ έμεινε στο παρκέ πάνω από 30΄. Έβαλαν 26 οι δυο τους και οι άλλοι εννέα συμπαίκτες τους που αγωνίστηκαν (δεν έπαιξε ο Τανούλης) έβαλαν 27!
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.