Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Κόρτνεϊ Κοξ μετάνιωσε για τις αισθητικές επεμβάσεις σε νεαρή ηλικία

Η Κόρτνεϊ Κοξ μετάνιωσε για τις αισθητικές επεμβάσεις σε νεαρή ηλικία

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να καταπολεμήσει την εμφάνιση του γήρατος με διάφορες «ενέσεις».

Η Κόρτνεϊ Κοξ δεν διστάζει να μιλήσει δημόσια για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε στο παρελθόν, λέγοντας ότι παραμόρφωναν το πρόσωπό της. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτις και παραγωγός, που έγινε ευρέως γνωστή τη δεκαετία του ’90 μέσα από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», αποκάλυψε ότι προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τις πλαστικές επεμβάσεις για να δείχνει νεότερη.

Συγκεκριμένα είπε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει την έκταση της αλλαγής της εμφάνισής της επειδή έκανε μόνο μία επέμβαση τη φορά, με αποτέλεσμα να γίνει δημιουργηθεί ένα «φαινόμενο ντόμινο» αλλοιώσεων. Η Κοξ εγκατέλειψε όλα τα fillers της το 2017 και έκτοτε αποφάσισε να μεγαλώσει φυσικά.

«Ήταν απόλυτη σπατάλη χρόνου».

Είπε στο περιοδικό Woman: «Μετανιώνω περισσότερο για τα fillers. Υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση να παραμείνεις νέος σ’ αυτόν τον κλάδο που μόλις ξεκινήσεις, γίνεται ένα ντόμινο και συνεχίζεις να κάνεις περισσότερα. Για τον υπόλοιπο κόσμο το πρόσωπό σου αλλάζει τόσο εμφανώς, αλλά για τον εαυτό σου – επειδή κάνεις μόνο μία επέμβαση κάθε φορά – δεν το αντιλαμβάνεσαι. Ήταν απόλυτη σπατάλη χρόνου και εύχομαι να μην είχα υποκύψει στην πίεση να την κάνω.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @homecourt

Προσπαθεί να γεράσει με χάρη

Πέρυσι, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι αρχικά προσπάθησε να καταπολεμήσει την εμφάνιση του γήρατος με διάφορες «ενέσεις» και άλλες θεραπείες, αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι «τρελάθηκε» και τώρα προσπαθεί να γεράσει με χάρη.

Δήλωσε στο περιοδικό Sunday Times Style: «Υπήρχε μια εποχή που έλεγες: Ω, αλλάζω. Φαίνομαι μεγαλύτερη». Και προσπάθησα να κυνηγήσω αυτήν τη νεανικότητα για χρόνια. Και δεν συνειδητοποίησα ότι, ωχ, σκ@τ@, στην πραγματικότητα δείχνω πολύ παράξενη με ενέσεις και κάνω πράγματα στο πρόσωπό μου που δεν θα έκανα ποτέ τώρα.»

Σκεπτόμενη αν θα έπρεπε να δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία από εκείνες τις μέρες σε σύγκριση με το τώρα, πρόσθεσε: «Θα έλεγα: Η μέρα που συνειδητοποιείς για τι μιλούσαν οι φίλοι σου. Επειδή οι άνθρωποι θα μιλούσαν για μένα, νομίζω. Αλλά υπήρξε μια περίοδος που είπα: Πρέπει να σταματήσω. Αυτό είναι απλά τρελό».

Sports in

Αιχμές από τον Λάκοβιτς μετά το Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια: «Χάσαμε για λόγους που δεν καταλαβαίνω»

Σπόντες από τον Γιάκα Λάκοβιτς, μετά από την ήττα της Γκραν Κανάρια από τη Μπαρτσελόνα στην παράταση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024