Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: Είμαι οδοντοτεχνίτης, παραδέχεται ο «μαϊμού» οδοντίατρος - Πώς εξηγεί την ιδιοκτησία του ιατρείου

Ηλιούπολη: Είμαι οδοντοτεχνίτης, παραδέχεται ο «μαϊμού» οδοντίατρος – Πώς εξηγεί την ιδιοκτησία του ιατρείου

Εγώ έφτιαχνα τα δόντια και άλλοι συνεργάτες οδοντίατροι έκαναν τις θεραπείες, υποστήριξε ο 50χρονος

Στην παραδοχή πως δεν είναι οδοντίατρος, αλλά οδοντοτεχνίτης, προχώρησε ο «ψευτογιατρός» της Ηλιούπολης, ο οποίος διατηρούσε ιατρείο στην περιοχή και έκανε σφραγίσματα σε ασθενείς τοποθετούσε γέφυρες και συχνά προέβαινε σε ιατρικές πράξεις χωρίς όμως να έχει πραγματική γνώση της οδοντιατρικής επιστήμης!

«Δεν έχω πτυχίο οδοντίατρου και είμαι οδοντοτεχνίτης

Πρόκειται για μια υπόθεση ιατρικής απάτης που έγινε γνωστή κατόπιν καταγγελιών θυμάτων για «παράνομη δράση ψευτογιατρού», η οποία έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις το τελευταίο διάστημα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ίδιος θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μίλησε αποκλειστικά στο LIVE NEWS υποστηρίζοντας πως, με τον άνθρωπο που τον κατήγγειλε, δεν είχε καμία επαφή και ουδέποτε είχαν κάποια ιατρική συνάντηση.

Ο 50χρονος έφτιαχνε τα δόντια, άλλοι συνεργάτες οδοντίατροι έκαναν τις θεραπείες

«Δεν έχω πτυχίο οδοντίατρου και είμαι οδοντοτεχνίτης» είπε ο 50χρονος αποκαλύπτοντας την επαγγελματική του ταυτότητα και συνέχισε: «Είχα οδοντιάτρους συνεργάτες (σ.σ. στο γραφείο στην Ηλιούπολη). Το έχω ανοίξει τον τελευταίο χρόνο και έρχονται οι συνεργάτες οδοντίατροι που κάνουν τις οδοντιατρικές πράξεις για τα δόντια που φτιάχνω εγώ. Εγώ δεν έχω απλώσει ποτέ στον κ. (…) χέρι, έχει κάνει κάποιες θεραπείες με τον οδοντίατρο και ήταν να κάνουμε κάποιες εργασίες οι οποίες δεν έγιναν».

«Το ιατρείο είναι στο όνομά μου»

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Δεν υπάρχουν κάμερες στον χώρο, οι πελάτες όταν χρειάζονταν κάτι πήγαιναν στα άλλα ιατρεία. Είχαμε διαμορφώσει έναν χώρο για να κάνουν τις οδοντιατρικές πράξεις οι οδοντίατροι. Ο εξοπλισμός που είχε το ιατρείο ήταν για οδοντιατρικές πράξεις του οδοντίατρου που ερχόταν να κάνει τις θεραπείες».

Επιμένει πως δεν είχε καμία ιατρική επαφή με τον άνθρωπο που τον κατήγγειλε για απάτη

Όπως λέει ο 50χρονος, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. «Είναι σίγουρα δύσκολο για την οικογένειά μου και για τη μητέρα μου, αλλά δεν έχω κάνει κακό σε κάποιον. Το ιατρείο είναι στο όνομά μου, το έχω δώσει σε λογιστές να κάνουν τις άδειες και αυτά. Με τον καταγγέλλοντα ξεκίνησε ο οδοντίατρος μια θεραπεία που δεν ολοκληρώθηκε. Δεν είχα κάποια υπηρεσία στο στόμα του, ούτε έχω κάνει κάτι σε αυτόν».

«Μαζεύω τα κομμάτια μου και προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι σε αυτόν οδοντιατρικά» επέμεινε ολοκληρώνοντας.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024