Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιούπολη: «Δεν έχω κάνει κάτι λάθος και θα το αποδείξω» λέει ο κατηγορούμενος οδοντοτεχνίτης

Ηλιούπολη: «Δεν έχω κάνει κάτι λάθος και θα το αποδείξω» λέει ο κατηγορούμενος οδοντοτεχνίτης

Ο 51χρονος ισχυρίστηκε στο Mega ότι απασχολούσε αδειούχο οδοντίατρο για τις ιατρικές πράξεις

Για την υπόθεση για την οποία κατηγορείται, η οποία αφορά παράνομες οδοντιατρικές πράξεις, μίλησε στο Mega ο 50χρονος οδοντοτεχντίης που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία ασθενούς ότι λειτουργούσε το οδοντιατρείο χωρίς άδεια.

«Είμαι οδοντοτεχνίτης και δεν κάνω τέτοιες υπηρεσίες. Έχω οδοντίατρο γι’ αυτό» είπε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News.

Ο 51χρονος που είναι οδοντοτεχνίτης αλλά παρουσιαζόταν ως οδοντίατρος, λειτουργούσε ιατρείο στην Ηλιούπολη για να κάνει σφραγίσματα, να τοποθετεί γέφυρες και να προβαίνει σε ιατρικές πράξεις.

Απαντώντας για το ιατρείο στην Ηλιούπολη, ανέφερε: «Τώρα το άνοιξα, έναν χρόνο», ενώ για το άλλο στον Πειραιά είπε ότι δεν είναι δικό του, πρόκειται για συνωνυμία.

Στην ίδια εκπομπή υποστήριξε ότι «δεν έχω κάνει κάτι λάθος, οπότε είμαι μια χαρά. Δεν έχω θέμα. Θα αποδείξω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό».

Τι είπε η δικηγόρος του

Για την υπόθεση μίλησε και η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ζωή Σπυροπούλου, σχολιάζοντας πως ο εντολέας της είχε οδοντίατρο στο ιατρείο του και ο ίδιος δεν εκτέλεσε καμία ιατρική πράξη σε ασθενή.

«Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Ο εντολέας μου αρνείται πως το έκανε, είναι οδοντοτεχνίτης. Αυτό που λέει είναι πως είχε οδοντίατρο» είπε η κυρία Σπυροπούλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι πρόκειται για έναν οικογενειάρχη με ανήλικο παιδί και αυτή τη στιγμή είμαι δύσκολο, αφού έχει διαρρεύσει το όνομά του.

«Είχε φτιάξει έναν χώρο για να ασκεί το δικό του επάγγελμα και υπήρχε ένας οδοντίατρος. Ο άνθρωπος ισχυρίζεται πως όλα για τα οποία τον κατηγορούν είναι αναληθή».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024