Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Είδα κάτι σαν φως και χάθηκα» - Συγκλονίζει η Έφη Παπαθεοδώρου για την περιπέτεια της υγεία της

«Είδα κάτι σαν φως και χάθηκα» – Συγκλονίζει η Έφη Παπαθεοδώρου για την περιπέτεια της υγεία της

«Αν δεν ερχόταν αμέσως το ασθενοφόρο μπορεί να μην ζούσα, ο βηματοδότης με γλίτωσε».

Την περιπέτεια της υγείας της αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, περιγράφει η ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου. «Το καλοκαίρι ήμουν στο χωριό, στα Σιταράλωνα, στη λίμνη Τριχωνίδα. Έπαθα κολάπσους (collapsus), σταμάτησε η καρδιά κι έβαλα βηματοδότη. Είμαι χάλια. Είμαι σε μετεγχειρητική κατάσταση. Έχει πέσει ο αιματοκρίτης μου. Είμαι ξαπλωμένη. Έκανα εγχείρηση, έβαλα βηματοδότη», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός στην εφημερίδα «ON time».

Πλέον, η αγαπημένη «Θεοπούλα» της σειράς «Παρά Πέντε» είναι καλά στην υγεία της και παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μιλώντας όσα συνέβησαν. «Σώθηκα από θαύμα. Έτυχε να είναι όλη η οικογένεια εκεί. Ήρθε το ασθενοφόρο αμέσως και με πήγαν κατευθείαν στην Πάτρα στο Ρίο, όπου έπρεπε να γίνει επέμβαση για να γλιτώσω. Να σκεφτείτε πως ήμουν με την μάσκα και τον ορό και ερχόντουσαν όλοι για φωτογραφίες, τα παιδάκια μου έδιναν ζωγραφιές. Αν δεν ερχόταν αμέσως το ασθενοφόρο μπορεί να μην ζούσα, ο βηματοδότης με γλίτωσε», είπε αρχικά η Έφη Παπαθεοδώρου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Δεν το κατάλαβα όταν συνέβη, λιποθύμησα, είδα κάτι σαν φως και μετά χάθηκα και οι δικοί μου άνθρωποι πανικοβλήθηκαν. Δεν έμεινα ούτε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.  Κλείνοντας, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Γιώργο Καπουτζίδη λέγοντας: «Ο Γιώργος με πήρε αμέσως τηλέφωνο και του λέω “Γιώργο μου είμαι καλά, μην ανησυχείς”».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024