Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Halloween με θέμα τη Barbie, γίνεται; Και όμως, γίνεται

Halloween με θέμα τη Barbie, γίνεται; Και όμως, γίνεται

Μια γειτονιά στις ΗΠΑ δίνει μαθήματα διακόσμησης καθώς «παντρεύει» τη Barbie με το Halloween.

Η σπουδαία στιγμή, κατά την οποία οι κοινότητες ενώνονται για να δημιουργήσουν κάτι μεγαλοπρεπές, είναι μοναδική.

Σε ένα TikTok που δημοσίευσε ο χρήστης @paseo_forever, παρουσιάζεται ένα συγκρότημα σπιτιών στο Daybreak, μια γειτονιά στο South Jordan της Utah, το οποίο είναι πλήρως διακοσμημένο για ένα αυθεντικό Ροζ Χάλογουιν. Η λεζάντα αναφέρει: «Όταν σε όλη τη γειτονιά αρέσει πολύ το Halloween αλλά και η Barbie».

Αν πιστεύατε ότι η γειτονιά σας θα κατακλυστεί από μικρές Barbie που θα τρέχουν παντού αυτή την τρομακτική εποχή, απλώς φανταστείτε τι θα βιώσει αυτό το συγκρότημα σπιτιών μόλις έρθει η ώρα για τους μασκαράδες να μπουν στη πραγματική χώρα της Barbie».

Ροζ φώτα ανάβουν στις αυλές των σπιτιών, ταινίες LED έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του πεζοδρομίου και σχεδόν κάθε σπίτι έχει διαφορετικό θέμα

Στην δημοσίευση του χρήστη, εμφανίζονται μερικά σημεία αναφοράς της Barbie, όπως η ντίσκο, η πισίνα, το ονειρεμένο ροζ σπίτι φυσικά, και το δικό τους Mojo Dojo Casa House με ένα αγαλματάκι άλογου πραγματικών διαστάσεων στην αυλή για χάρη του Ken (ή, ίσως, του Travis Kelce). Σε μια εορταστικά μακάβρια ατμόσφαιρα, ένα σπίτι διαθέτει ακόμη και νεκροταφείο με ταφόπλακες για τη Ρουθ Χάντλερ (την εφευρέτρια της iconic κούκλας), τον Sugar Daddy Ken και την Πατριαρχία.

Παράξενη Barbie

Και μην ανησυχείτε, φαν της «Παράξενης Barbie», δεν την ξέχασαν. Αν πάτε στο προφίλ του πρώτου χρήστη, έχει αναρτήσει κι άλλα βίντεο που δείχνουν άλλα μέρη της γειτονιάς που δεν εμφανίζονται στο πρώτο. Ναι, το σπίτι της «Παράξενης Barbie» είναι ένα από αυτά. Τα λιγοστά ονειρικά σπίτια που παρουσιάζονται στο αρχικό βίντεο δεν είναι παρά ένα σύντομο απόσπασμα του επικρατεί σε ολόκληρη η γειτονιά. Ροζ φώτα ανάβουν στις αυλές των σπιτιών, ταινίες LED έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος του πεζοδρομίου και σχεδόν κάθε σπίτι έχει διαφορετικό θέμα. Αυτό το οικοδομικό τετράγωνο δεν αντιμετωπίζει τη διακόσμηση με ελαφρά τη καρδία!

Ακόμη και αν δεν έχετε τόσο καλή σχέση με τους γείτονές σας, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη της Barbie (ή την ενέργεια του Ken), κάνοντας χαρούμενο το παιδί που κρύβετε μέσα σας με ένα δικό σας Barbie – ween. Ενδέχεται μάλιστα να χρειαστεί, δεδομένου ότι η άλλη πιο περιζήτητη διακόσμηση του Halloween 2023, ο «Lewis», έχει εξαντληθεί.

Δείτε το βίντεο

@paseo_forever When the whole neighborhood likes halloween (and barbie) a lot #barbie #barbiehalloween #barbiemovie #mattel #fyp #halloween2023 #pink #foryoupage #surprise ♬ Pink – Lizzo

*Με πληροφορίες από: housebeautiful.com | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Warner Bros

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024