Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάσω Λασκαράκη: «Θα δούμε εάν θα είναι καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης»

Βάσω Λασκαράκη: «Θα δούμε εάν θα είναι καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης»

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για την εκπομπή που θα παρουσιάσει λίγο πριν από την πρεμιέρα της.

Η Βάσω Λασκαράκη αποκαλύπτει τα πάντα για τη νέα της εκπομπή λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα. Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε πως έχει αγωνία για τη νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΪ, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει.

Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει εάν θα τα πάω καλά. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης

«Έχω αγωνία. Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα. Έχω αυτό το σφίξιμο για το κάτι καινούργιο, αν θα είναι καλά. Προσπαθώ να μάθω ό,τι μπορώ. Το πρότζεκτ αυτό μου ταιριάζει. Μπορεί να εμφανιστεί ο σύζυγός μου (σ.σ: Λευτέρης Σουλτάτος) στην εκπομπή, ποτέ δεν ξέρεις», αποκάλυψε.

«Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει εάν θα τα πάω καλά. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης», συμπλήρωσε.

Την ίδια δεν την εοχλεί να παίξει κάποιος στο θέατρο που δεν έχει τελειώσει υποκριτική, καθώς είθισται να έπαιζαν παλιά παρουσιαστές σε τηλεοπτικά σίριαλ.

Η Βάσω Λασκαράκη για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Όπως είπε η Βάσω Λασκαράκη, ο πρώην σύζυγός της, Γιάννης Τσιμιτσέλης, πίστευε ότι μπορούσε να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής, ενώ η ίδια αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει κάτι για την πρόταση που δέχτηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για το πρότζεκτ.

«Ο σύζυγός μου με πιστεύει πολύ ότι μπορώ να το κάνω. Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης», είπε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024