Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο άγριος καβγάς που οδήγησε στον χωρισμό την Κέιτ και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Ο άγριος καβγάς που οδήγησε στον χωρισμό την Κέιτ και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Όταν η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισαν με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Ο καβγάς του ζευγαριού και η επανασύνδεση που οδήγησε στον γάμο.

Μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα, λαμπερά και ευτυχισμένα ζευγάρι, όμως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν περάσει τα δικά τους σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους.

Όπως πολλά ζευγάρια έτσι και η Κέιτ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, που είναι παντρεμένοι εδώ και 12 χρόνια, έφτασαν στον χωρισμό.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πήραν, σύμφωνα με την Express, την απόφαση να χωρίσουν το 2007, λίγα χρόνια μετά την έναρξη της σχέσης τους.

Ο χωρισμός τους, που αιφνιδίασε πολλούς από τους βασιλικούς παρατηρητές, προκλήθηκε από την απόφαση του πρίγκιπα Γουίλιαμ να μην περάσει την παραμονή Πρωτοχρονιάς με την οικογένεια της Κέιτ το 2006.

Ήταν ξεκάθαρο ότι πρόκειτο για τον Γουίλιαμ και σίγουρα υπήρχε χωρισμός

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους πίσω από την απόφαση του αγαπημένου ζευγαριού να επανεκτιμήσει τη σχέση του.

Ένας από τους τότε συναδέλφους της Κέιτ Μίντλετον υποστηρίζει πως είδε την πριγκίπισσα της Ουαλίας να δέχεται το τηλεφώνημα του χωρισμού στο πάρκινγκ του γραφείου στο Λονδίνο.

«Ήταν ξεκάθαρο ότι πρόκειτο για τον Γουίλιαμ. Και σίγουρα υπήρχε χωρισμός» σημείωσε μιλώντας για την τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία είχε γίνει μάρτυρας.

«Λίγοι άνθρωποι το πρόσεξαν. Επειδή είναι αρκετά ασυνήθιστο πράγμα να το κάνει. Είχε βγει επίτηδες έξω για να μιλήσει γιατί δεν ήθελε να την ακούσουν» δήλωνε εκείνη την εποχή στη Mirror.

«Το τηλεφώνημα ήταν σίγουρα ένας καβγάς ζευγαριού»

«Η Κέιτ περπατούσε πάνω – κάτω. Φαινόταν αναστατωμένη σαν να είχε μια διαφωνία. Αλλά δεν έκλαιγε. Είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως είχαν προβλήματα με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Τώρα είναι ξεκάθαρο περί τίνος πρόκειται. Όταν επέστρεψε στο γραφείο, δεν είπε τίποτα και εξαφανίστηκε για το υπόλοιπο της ημέρας.

Δεν σκεφτήκαμε τίποτα εκείνη τη στιγμή. Αλλά κοιτάζοντας πίσω, το τηλεφώνημα ήταν σίγουρα ένας καβγάς ζευγαριού», συμπλήρωνε η πηγή.

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού είχε ξεκινήσει όταν άρχισαν και οι δύο να σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο St Andrews στη Σκωτία το 2001.

Αφού η σχέση τους ξεκίνησε ως φιλική, η Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ άρχισαν να έρχονται πιο κοντά το 2002. Φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί δύο χρόνια αργότερα. Όταν η Κέιτ συνόδευσε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ένα οικογενειακό ταξίδι για σκι στην Ελβετία.

Αφού ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα εμφανίστηκαν στη σχέση τους, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το 2010. Και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον επόμενο χρόνο.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024