Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ από τον Κασσελάκη - Ξεκρέμαστοι για την βραδιά των εκλογών εξαιτίας του Αυτιά

«Εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ από τον Κασσελάκη – Ξεκρέμαστοι για την βραδιά των εκλογών εξαιτίας του Αυτιά

Ο Στέφανος Κασσελάκης απέσυρε όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από το κανάλι μετά το σχόλιο Αυτιά

Μετά το ομοφοβικό σχόλιο του Γιώργου Αυτιά για τον Στέφανο Κασσελάκη και την στρατιωτική του θητεία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απέσυρε από τον ΣΚΑΪ όλα τα στελέχη που θα εκπροσωπούσαν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα πάνελ του καναλιού.

Την είδηση ανακοίνωσε η δημοσιογράφος Σία Κοσσιώνη, ξεκινώντας την εκπομπή για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν το «εμπάργκο» του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ είναι προσωρινό και αφορά μόνο στις εκλογές ή θα κρατήσει για πολύ περισσότερο.

«Δεν ήταν ομοφοβικό το σχόλιό μου», λέει ο Αυτιάς

Εξάλλου, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προϊστορία με τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, αφού το ίδιο «εμπάργκο» είχε επιβάλει και ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τον Ιούλιο του 2018, μετά την τραγωδία στο Μάτι.

«Ο ΣΚΑΪ θα έχει τη δυνατότητα να επιδίδεται στην ακατάσχετη προπαγάνδα, τις συκοφαντίες και τα ψεύδη του εναντίον της κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς χωρίς τη δική μας παρουσία», ανέφερε τότε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Αυτιάς: Μακριά από εμένα κάθε συσχέτιση με ομοφοβικά σχόλια

Η… πέτρα του σκανδάλου, πάντως, δηλαδή ο Γιώργος Αυτιάς προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με το σχόλιο που είχε κάνει στον τηλεοπιτικό αέρα και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε το Σάββατο την έντονη δυσαρέσκειά του για το σχόλιο του δημοσιογράφου, που αφορούσε στην ύπαρξη γυμναστηρίου στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί ο κ. Κασσελάκης προκειμένου να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

Μάλιστα, προέτρεψε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ να δράσει όπως έκανε και με τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού του ομίλου, Βασίλη Χιώτη, τον οποίο και απομάκρυνε από τη θέση του μετά από παρόμοια σχόλια.

Ο Γιώργος Αυτιάς δήλωσε πως το σχόλιό του «σε καμία περίπτωση δεν ήταν ομοφοβικό», λέγοντας «μακριά από μένα κάθε τέτοιου είδους συσχέτιση, καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου, τους κανόνες ζωής και τον σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024