Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο εδώλιο του ΕΣΡ οι Αυτιάς και Χιώτης για τα αισχρά ομοφοβικά σχόλια κατά του Κασσελάκη

Στο εδώλιο του ΕΣΡ οι Αυτιάς και Χιώτης για τα αισχρά ομοφοβικά σχόλια κατά του Κασσελάκη

Το ΕΣΡ αναμένεται να καλέσει σε απολογία τους δύο δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ για τα ομοφοβικά σχόλια που έκαναν κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Στο μικροσκόπιο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης μπαίνουν οι δύο περιπτώσεις ομοφοβικών σχολίων από δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη.

Η πρώτη περίπτωση αφορά το -προ ημερών- σχόλιο του πρώην διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3, Βασίλη Χιώτη, που είχε αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό στην Καλαμάτα επειδή «βγάζουν καλά σύκα εκεί».

Στη… μπούκα του νέου ΔΣ του ΕΣΡ οι δύο δημοσιογράφοι

Η δεύτερη, είναι η σημερινή αναφορά του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πως «φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα όταν παρουσιαστεί εκεί…», μιλώντας για την παρουσία του κ. Κασσελάκη στον στρατό, προσθέτοντας ότι «υπάρχει «και γυμναστήριο για τους φαντάρους νεοσύλλεκτους». Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του».

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας τα ομοφοβικά σχόλια των δύο δημοσιογράφων, υπογράμμισε πως «οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα», καλώντας παράλληλα τον ΣΚΑΪ να απομακρύνει τον Γιώργο Αυτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύγκλυση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΡ, υπό τη νέα του σύνθεση, αποφασίστηκε από την πρόεδρο Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024