Η Δανάη Μπάρκα είναι απούσα από τη σημερινή εκπομπή «Πάμε Δανάη!» καθώς διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Χωρίς τη Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε σήμερα η εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη».
Mε Covid
Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή, καθώς διαγνώστηκε με κορωνοϊό και παρέμεινε σπίτι μέχρι να αναρρώσει.
«Λίγο τα επινίκια, λίγο οι πανηγυρισμοί, λίγο το ότι ήρθαμε σε επαφή με κόσμο, σήμερα βγήκα θετική στον covid. Και την προηγουμένη φορά που είχα κολλήσει ήμουν πάλι πολύ καλά. Αν εξαιρέσεις το ελαφρύ μπούκωμα δεν έχω κάτι άλλο», σχολίασε η Δανάη Μπάρκα.
«Θα βάλω να δω τις προηγούμενες εκπομπές μας! μου αρέσετε πάρα πολύ. θα κάτσω στον ήλιο, θα διαβάσω βιβλία, θα παίξω με τα σκυλάκια. Παίρνω τις βιταμίνες μου», συμπλήρωσε.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.