Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα για Μαρία Σολωμού: «Με σοκάρει που τα λέει αυτά - Είναι σε σχέση με κάποιον που...»

Δανάη Μπάρκα για Μαρία Σολωμού: «Με σοκάρει που τα λέει αυτά – Είναι σε σχέση με κάποιον που…»

Το θέμα των αισθητικών παρεμβάσεων έβγαλε έξω από τα ρούχα της τη Μαρία Σολωμού, προκαλώντας την αντίδραση από τη Δανάη Μπάρκα.

Τα όσα είπε η Μαρία Σολωμού στο podcast της για τα νεαρά κορίτσια που κάνουν ακραίες αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό τους, έκαναν τη Δανάη Μπάρκα να αντιδράσει και να τα πει έξω από τα δόντια στον αέρα της εκπομπής της «Πάμε Δανάη».

«Βλέπω μια κυρία με την κόρη της. Η κόρη το πολύ 22 και η μάνα 55άρα ίδιες, ίδιος ο γιατρός. Ήθελα να σηκωθώ να πιάσω τη μάνα. Δεν γίνεται ρε παιδιά. Βλέπω κορίτσια 22 χρονών να κάνουν botox και fillers, δεν έχουν σπίτι; Δεν λέω να μη διορθώσεις κάτι, να διορθώσεις, όχι να πάθεις μετάλλαξη», ανέφερε χαρακτηριστικά στο podcast της η Μαρία Σολωμού.

«Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία»

«Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει πολλές φορές περάσει πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος θα μπορούσε να πει «γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο»», σημείωσε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το «όλοι ίδιοι», «αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά» και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω…

Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν λίγο περίεργο να βγω και να πω «οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας», όταν ο «σύντροφός» μου… Δεν ορίζει τη Μαρία ο σύντροφός της, όμως, καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας», συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα. «Δεν είναι παράταιρο να κρίνει την εμφάνιση κάποιου ένας άνθρωπος που κυνηγάει τη ζωή και τη ζει με το κουτάλι και κάνει πειράματα;» αναρωτήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024