Mente Fuerte για Δανάη Μπάρκα – «Έχει φάει bullying και κάνει bullying σε άλλη»
Ο Mente Fuerte απαντά στα όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού και τον ίδιο προσωπικά.
Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις από τη Δανάη Μπάρκα για τη Μαρία Σολωμού πήρε θέση στη διαμάχη και ο σύντροφος της ηθοποιού Mente Fuerte.
Ήταν οι δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για τις αισθητικές επεμβάσεις που προκάλεσαν την παρέμβαση από τη Δανάη Μπάρκα.
Η Δανάη Μπάρκα δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» σοκαρισμένη με αυτά που είπε η Μαρία Σολωμού για τα νέα κορίτσια που προχωρούν σε αισθητικές παρεμβάσεις.
Με την παρουσιάστρια να αναφέρεται και στον ράπερ, ο Mente Fuerte έκανε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.
Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο
«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ@@@ς, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο. Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας, ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ.
«Όταν το θύμα γίνεται θύτης»
Γυναίκα που έχει φάει το μπούλινγκ για το σώμα της, κάνει μπούλινγκ σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της και το χειρότερο; Μίλησε για τις ηλικίες, για τις προσωπικές της επιλογές και το προχώρησε πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή. Μόνο που το πασπάλισε με άχνη έτσι για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα “του καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού”. Διαφορετικά;; Όταν το θύμα γίνεται θύτης», έγραψε ο Mente Fuerte σε μια σειρά από stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στιγμιότυπο από τα stories του Mente Fuerte για τη Δανάη Μπάρκα

Στιγμιότυπο από τα stories του Mente Fuerte για τη Δανάη Μπάρκα

Στιγμιότυπο από τα stories του Mente Fuerte για τη Δανάη Μπάρκα

Στιγμιότυπο από τα stories του Mente Fuerte για τη Δανάη Μπάρκα
- ΠΑΣΟΚ: Πώς διαβάζουν την «επιστροφή» Τσίπρα – Η ενόχληση για τις δημοσκοπήσεις και η «μάχη» για την κεντροαριστερά
- Συνταγή: Αυγά scrambled με προζυμένιο ψωμί και αβοκάντο
- Πανελλαδικές 2026: Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν την Παρασκευή οι εξετάσεις
- Η outdoor yoga αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το σώμα
- Καιρός: Άσταστος με θερμοκρασίες έως 31 βαθμούς – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Η επιδότηση στο ντίζελ μένει, το fuel pass φεύγει
- Έλλειμμα εμπιστοσύνης για τα Κέντρα Υγείας
- Τι συμβαίνει, τελικά, πίσω από τους τοίχους των φυλακών;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 28.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jonatas-tinoco-2777521-4318981-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442