Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σολωμού: Οι διακοπές με τον Mente Fuerte στη Μύκονο

Μαρία Σολωμού: Οι διακοπές με τον Mente Fuerte στη Μύκονο

Οι δυο τους περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte αυτές τις μέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Μύκονο. Παρά τις έντονες φήμες ότι βρίσκονται σε ειδύλλιο κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση.

Πώς απέφυγαν τους paparazzi

Η κάμερα του «Mykonos Live TV» τους εντόπισε σε βραδινή έξοδό τους στα Ματογιάννια, όπου ήταν μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ.

Η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή στους παπαράτσι του νησιού σε αντίθεση με τον τράπερ ο οποίος απέφυγε να φωτογραφηθεί δίπλα της.

Ο ράπερ τραγουδιστής όταν αντιλήφθηκε τους φωτογράφους απέφυγε κοιτάζοντας μια βιτρίνα έχοντας τα χέρια του πίσω από την πλάτη. Στην συνέχεια και αφού η Μαρία Σολωμού είχε κοντοσταθεί και συνομιλούσε με έναν παπαράτσι, πέρασε από δίπλα τους και συνέχισε την βόλτα του.

Οι κοινές φωτογραφίες στα social

Στα social media μοιράζονται μονάχα ό,τι θέλουν εκείνοι, συνήθως σε παιχνιδιάρικη διάθεση, με πολλούς να μπερδεύονται για το αν είναι φίλοι ή ζευγάρι. Πρόσφατα η Μαρία Σολωμού ανάρτησε ένα βίντεο σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, στο οποίο φαίνεται να ποζάρει με το μαγιό της στον φακό του ράπερ.

Ωστόσο, εκείνος αντί να τη φωτογραφίσει, τη βγάζει βίντεο, ενώ δεν διστάζει να βουτήξει στην πισίνα ακριβώς δίπλα της, κάνοντάς τη μούσκεμα. Εκείνη ακούγεται τότε να λέει γελώντας: «Είναι τρελό το παιδί, δεν είναι στα καλά του».

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024