Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα για Γιώργο Λιάγκα: «Έχω περάσει κι εγώ από το στόμα του – Ξέρει το παιχνίδι»

Δανάη Μπάρκα για Γιώργο Λιάγκα: «Έχω περάσει κι εγώ από το στόμα του – Ξέρει το παιχνίδι»

Η Δανάη Μπάρκα παίρνει θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Είναι εδώ και λίγες ώρες που Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Ήταν στη χθεσινή εκπομπή του που ο Γιώργος Λιάγκας φάνηκε να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον πρώην συνεργάτη του.

Χωρίς να τον κατονομάσει, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σε ανθρώπους που έχει βάλει δίπλα του και τους έχει ευεργετήσει, αλλά ο κακός τους χαρακτήρας δεν τους αφήνει να κάνουν επαγγελματικά μακρύ δρόμο.

Ήταν αυτές οι δηλώσεις που θέλησε να σχολιάσει και η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη!».

«Δεν τον ξέρω τον κύριο Λιάγκα, μπορεί να τον έχω δει δημόσια σε κοινωνικές εκδηλώσεις δύο φορές. Εννοείται ότι έχω περάσει και εγώ από το στόμα του, με χαριτωμένα πράγματα, αλλά οκ κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν όντως αυτό που κάνει είναι ένα χαρακτηριστικό του τύπου: “δεν θέλω να με πειράζουν ή αν ξεκινάει από το ότι είναι ένας εξαίσιος δημοσιογράφος, όπου έχει ξεκινήσει από την ενημέρωση και έχει περάσει στην ψυχαγωγία με επιτυχία και απλά γνωρίζει το παιχνίδι. Ξέρει ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή, ότι θα υπάρξει τίτλος», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Με έχουν κάνει να αισθανθώ ένα κόμπο στο στομάχι, έγραφαν πράγματα με εμμονή

Η Δανάη Μπάρκα συνέχισε: «Υπάρχουν φορές που έχω δεχτεί από ανθρώπους, που δεν είναι και φίλοι μου, οι οποίοι με έχουν κάνει να αισθανθώ ένα κόμπο στο στομάχι, έγραφαν πράγματα με καθόλου αντικειμενικότητα και με εμμονή οριακά. Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει σε εμένα και στην εκπομπή μας γενικότερα και δεν απάντησα ποτέ. Εγώ παίρνω όλο αυτό ως παιχνίδι γιατί παρατηρώ ότι όλοι οι άνθρωποι μιλάνε, γράφουν, σχολιάζουν αλλά δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί, γιατί όταν ανήκεις σε μια εκπομπή δεν μπορείς να κρίνεις τις άλλες εκπομπές».

Τα επίμαχα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα

«Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: «Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου.

Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Γι’ αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε» ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024