Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει ακομπλεξάριστη στο Instagram

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει ακομπλεξάριστη στο Instagram

H αγαπημένη ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε μια νέα ασπρόμαυρη φωτογραφία που ποζάρει γυμνή και δείχνει υπέροχη.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η αγαπημένη ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ανήρτησε μια ασπρόμαυρη γυμνή φωτογραφία, δείχνοντας πανέμορφη και δυναμική.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram, τόσο για τις κοινωνικοπολιτικές θέσεις που παίρνει όσο και για τις εξαιρετικές φωτογραφίες που δημοσιεύει. Μάλιστα, το προφιλ της στο Instagram, μετρά πάνω από 360.000 ακoλούθους.

Με τα δυο της χέρια καλύπτει σημεία του σώματος της που δεν επιθυμεί να φανούν δημοσίως. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγραψε «I had a dream. I got everything I wanted»,που σημαίνει, «Είχα ένα όνειρο. Κατάφερα όλα όσα ήθελα».

Χρησιμοποιεί τη δημοτικότητα που έχει στα social media για να παρακινήσει τους ακολούθους της να προβούν σε αλληλέγγυες ενέργειες

Κοινωνική δράση

Η κοινωνική της δράση είναι πλούσια και η ίδια χρησιμοποιεί τη δημοτικότητα που έχει στα social media, για να παρακινήσει τους ακολούθους της να προβούν σε αλληλέγγυες ενέργειες.

Ας θυμηθούμε την ανάρτηση της για τις φωτιές που κατέστρεψαν μεγάλο μέρες της χώρας, με ανθρώπινες και μη απώλειες:

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη που σας ζητάω την βοήθειά σας και εγώ και όσοι προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε την κατάσταση. Ζητάμε συνέχεια τη βοήθεια των ανθρώπων για να φέρουν πράγματα, να έρθουν χέρια να βοηθήσουν, ενώ αυτά είναι πράγματα που θα έπρεπε να τα κάνει πολιτεία. Σας ζητώ συγνώμη που το κάνω αλλά ξέρω ότι το κάνετε με την καρδιά σας όσοι έχετε έρθει και έχετε βοηθήσει, οι εθελοντές, οι πυροσβέστες, όλοι. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που με κάνει να έχω μία ελπίδα.

Παρόλα αυτά πού είναι πολιτεία; Πού είναι η πρόνοια; Πώς προβλέπουμε για να μη συμβαίνουν τα πράγματα που συμβαίνουν; Έχει καεί όλη η χώρα. Δεν μπορώ να ξανακούσω το “δεν θρηνήσαμε θύματα”. Τι εννοεί ο κόσμος ή τα κανάλια που επικοινωνούν αυτή την απαράδεκτη ατάκα; Έχουμε θρηνήσει χιλιάδες θύματα. Τα δέντρα μας, τα ζώα.»

Κεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024