Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Γιώργο Κιμούλη: «Ελπίζουμε να λάμψει η αλήθεια»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Γιώργο Κιμούλη: «Ελπίζουμε να λάμψει η αλήθεια»

Φανερά ενοχλημένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τις δηλώσεις του Γιώργου Κιμούλη μετά τις αγωγές που κατέθεσε για συκοφαντική δυσφήμιση, ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και την αγωγή που έκανε σε βάρος της Ζέτας Δούκα, του Γιώργου Ψαρρά, της Δώρας Χρυσικού και του ΣΕΗ.

Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη, μιλώντας στη ραδιοφωνική της εκπομπή, στον Pride 98.6, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρθηκε σε όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

«Τα γεγονότα που συνέβησαν στη Ζέτα τα βεβαίωσαν με ένορκες καταθέσεις η Δώρα Χρυσικού και ο Γιώργος Ψαρράς και γι’ αυτόν τον λόγο έφαγαν τις μηνύσεις που έφαγαν.

Αυτό που θέλω να κουβεντιάσουμε είναι ότι στις δηλώσεις του ο Γιώργος Κιμούλης ήταν πολύ διαβασμένος. Μίλησε για το κίνημα metoo. Είπε ότι είναι υπέρμαχος του κινήματος metoo.

Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό γιατί χρησιμοποίησε τον πρώτο άνθρωπο από τον χώρο του θεάτρου που βρήκε το θάρρος να μιλήσει για κακοποιητική συμπεριφορά ως έναν άνθρωπο που ψεύδεται», σημείωσε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Ελπίζουμε να λάμψει η αλήθεια»

«Η γυναίκα αυτή δηλαδή που έχει μία πολύ λαμπρή καριέρα, όπως και οι άλλοι δύο μάρτυρες των γεγονότων, αποφάσισαν μία ωραία μέρα να εκμεταλλευτούν το metoo και να αναφερθούν σε αυτή τη βία που ισχυρίζεται η Ζέτα ότι έχει υποστεί, προκειμένου να γίνουν γνωστοί και να έχουν δουλειά; Γιατί πριν που ήταν; Δεν είχαν δουλειά; Ήταν άγνωστοι;

Γενικά αυτό είναι ένα σενάριο που είναι αστείο. Δηλαδή γελάμε με αυτό το πράγμα. Γιατί το ίδιο συνέβη και στη δική μας περίπτωση με τον Φιλιππίδη.

Έχουμε κατηγορηθεί ότι δημιουργήσαμε τα γεγονότα για να αποκτήσουμε φήμη και δουλειά. Κάτι το οποίο φυσικά και δεν ισχύει. Δεν το συζητάμε, γελάει ο κόσμος. Περιμένουμε τις αποφάσεις του δικαστηρίου κι ελπίζουμε να λάμψει η αλήθεια. Μόνο αυτό» συμπλήρωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024