Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Τι έγινε όταν ήταν καλεσμένοι στην ίδια εκπομπή

Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Τι έγινε όταν ήταν καλεσμένοι στην ίδια εκπομπή

Η ημέρα που οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό.

Τον Ιανουάριο του 2021 η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε δημοσίως τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση, όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση Closer το 2008.

Η Δώρα Χρυσικού και ο Γιώργος Ψαρράς που συμπρωταγωνιστούσαν τότε μαζί τους στο θεατρικό έργο στάθηκαν εξ’ αρχής στο πλευρό της ηθοποιού, δηλώνοντας ότι ήταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά.

Ο Γιώργος Μπέζας αποκάλυψε στο «Mega Καλημέρα» το πρωί της Παρασκευής (28/4), ότι οι δύο ηθοποιοί θα είχαν συναντηθεί στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό, επτά μήνες περίπου πριν τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα.

Αυτό, όμως, απετράπη τελευταία στιγμή…

Το παρασκήνιο έχει ως εξής: Βγήκε το τρέιλερ της εκπομπής, όπου ανέφερε ότι καλεσμένοι της εκπομπής θα ήταν ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα.

Τότε, η ηθοποιός κάλεσε την υπεύθυνη καλεσμένων της εν λόγω εκπομπής και ζήτησε να μην συναντηθεί πουθενά με τον συνάδελφό της.

Η Ζέτα Δούκα έτσι μπήκε από άλλη είσοδο στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ και ετοιμάστηκε σε άλλο καμαρίνι από αυτό που ετοιμάζονται οι καλεσμένοι, με την αμηχανία να είναι διάχυτη σε όλη την ατμόσφαιρα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο Γιώργος Κιμούλης, που δεν έμαθε ποτέ αυτό το παρασκήνιο, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Φλερτ» στις 16.00, ενώ η ηθοποιός, 50 λεπτά αργότερα.

Εκδικάστηκαν οι αγωγές

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη 27 Απριλίου, εκδικάστηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι αγωγές για ηθική βλάβη και διαφυγόντα χρέη που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), μετά την καταγγελία της πρώτης.

Ο δικηγόρος της Ζέτα Δούκας, Γιώργος Γεραρής, έξω από τα δικαστήτια, μιλώντας στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στην καταγγελία που έκανε η ηθοποιός, ενώ κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη πως προσπαθεί να «καταστρέψει» τις μαρτυρίες των συναδέλφων της.

«Ο κος Κιμούλης αποφάσισε να ασκήσει κοινή αγωγή, προσπαθώντας στην ουσία να αχρηστέψει δικονομικά τις μαρτυρίες τους, να τους καταστήσει διαδίκους και έτσι να μην μπορούν να καταθέσουν υπέρ της κας Δούκα», είπε.

Όπως τόνισε ο κος Γεραρής, η υπόθεση αυτή έχει επιβαρύνει την ψυχολογία της εντολέως του, ενώ η Ζέτα Δούκα δεν έχει μετανιώσει που έκανε την καταγγελία σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη.

«Ήδη η κα Δούκα είναι επιβαρυμένη από αυτή την ιστορία. Όταν κανείς έχει πάνω του αγωγές και μηνύσεις, η ψυχολογία είναι επιβαρυμένη, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι η αλήθεια θα λάμψει. Η ψυχολογία της είναι επιβαρυμένη, αλλά διατηρεί υψηλό φρόνημα. Αισθάνεται υπερήφανη που έκανε αυτή την καταγγελία», κατέληξε.

Ο Γιώργος Κιμούλης από την πλευρά του, χαρακτήρισε «σπουδαίο» το κίνημα #MeToo και τόνισε ότι κάποια πρόσωπα προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν.

«Θεωρώ ότι το κίνημα #MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια περίπου από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει καθοδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Τα πρόσωπα αυτά πέρα από το γεγονός αυτό συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024