Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζέτα Δούκα: Επιβαρυμένη η ψυχολογία της με την υπόθεση Κιμούλη - Οι δηλώσεις της έξω από την Ευελπίδων

Ζέτα Δούκα: Επιβαρυμένη η ψυχολογία της με την υπόθεση Κιμούλη – Οι δηλώσεις της έξω από την Ευελπίδων

Εκδικάζονται σήμερα οι αγωγές που έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά και του ΣΕΗ.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων εκδικάζονται σήμερα (27/4) οι αγωγές για ηθική βλάβη και διαφυγόντα χρέη που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

Η πρώτη αγωγή του ηθοποιού κατατέθηκε μετά την δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» τον Ιανουάριο του 2021.

Η συνάδελφός του τον κατήγγειλε δημοσίως για κακοποιητική συμπεριφορά, ανοίγοντας τον «ασκό του αιόλου» για τον καλλιτεχνικό χώρο. Η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς, που συνεργάστηκαν τόσο με τη Ζέτα Δούκα, όσο και τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση που φέρεται να συνέβη το περιστατικό, στάθηκαν από το πρώτο λεπτό στο πλευρό της ηθοποιού, λέγοντας ότι ήταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που κατήγγειλε.

Ο Γιώργος Κιμούλης πέρασε στην αντεπίθεση και θέλοντας να υποστηρίξει τη θέση του, υπέβαλε μήνυση εναντίον τους ζητώντας τους το ποσό των 231.227,80 ευρώ για τη περιουσιακή ζημία που έχει υποστεί και επιπλέον  250.000 ευρώ από τη Ζέτα Δούκα, 125.000 ευρώ από την Δώρα Χρυσικού και ο 125.000 ευρώ από τον Νίκο Ψαρρά για ηθική βλάβη.

«Η αγωγή συζητήθηκε, περιμένουμε την απόφαση. Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο κ. Γεραρής. Ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει η Ζέτα Δούκα στους δημοσιογράφους έξω από την Ευελπίδων το πρωί της Πέμπτης (27/4).

Ο Γιώργος Γεραρής, δικηγόρος της, αναφέρθηκε αρχικά στην καταγγελία που έκανε η ηθοποιός, ενώ κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη πως προσπαθεί να «καταστρέψει» τις μαρτυρίες των συναδέλφων της.

«Ο κος Κιμούλης αποφάσισε να ασκήσει κοινή αγωγή, προσπαθώντας στην ουσία να αχρηστέψει δικονομικά τις μαρτυρίες τους, να τους καταστήσει διαδίκους και έτσι να μην μπορούν να καταθέσουν υπέρ της κας Δούκα», είπε.

Όπως τόνισε ο κος Γεραρής, η υπόθεση αυτή έχει επιβαρύνει την ψυχολογία της εντολέως του, ενώ η Ζέτα Δούκα δεν έχει μετανιώσει που έκανε την καταγγελία σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη.

«Ήδη η κα Δούκα είναι επιβαρυμένη από αυτή την ιστορία. Όταν κανείς έχει πάνω του αγωγές και μηνύσεις, η ψυχολογία είναι επιβαρυμένη, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι ότι η αλήθεια θα λάμψει. Η ψυχολογία της είναι επιβαρυμένη, αλλά διατηρεί υψηλό φρόνημα. Αισθάνεται υπερήφανη που έκανε αυτή την καταγγελία», κατέληξε.

Οι δηλώσεις τους

«Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται»

Ο Γιώργος Κιμούλης από την πλευρά του, χαρακτήρισε «σπουδαίο» το κίνημα #MeToo και τόνισε ότι κάποια πρόσωπα προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν.

«Θεωρώ ότι το κίνημα #MeToo είναι ένα σπουδαίο κίνημα. Μετρά 17 χρόνια περίπου από τότε που η Αμερικανίδα Μπερκ έβαλε τα θεμέλια. Έχει καθοδηγήσει πολλούς κακοποιητές και βιαστές στα δικαστήρια και τις φυλακές. Παράλληλα όμως έχουν εμφανιστεί κάποια πρόσωπα που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτό το κίνημα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είναι στη φύση του ανθρώπου να ψεύδεται και να κάνει καταγγελίες ψευδείς. Τα πρόσωπα αυτά πέρα από το γεγονός αυτό συκοφαντούν και προκαλούν ηθική βλάβη σε αυτούς που ψευδώς καταγγέλλουν, πρέπει να τιμωρούνται για να προστατευτεί αυτό το σημαντικό κίνημα».

«Δεν δικαιολογείται μετά από 13χρονια να πας σε μία εκπομπή και να λες αυτά που λες,όταν γνωρίζεις ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχθούν. Είναι μία ταινία μικρού μήκους, ένα σκετσάκι που αποφάσισαν να συμπαιξουν αυτά τα τρία άτομα», δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καρπενάρος, και έδωσε στους δημοσιογράφους μία φωτογραφία που δείχνει όλους τους ηθοποιούς μαζί τρεις εβδομάδες μετά το περιστατικό που καταγγέλθηκε, στην κοπή της πίτας.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024