Η Άννα Ανδριανού μίλησε για τον έρωτα αλλά και για την απιστία που έχει βιώσει και συγχωρέσει.

«Ο έρωτας είναι σημαντικός γιατί μας «βγάζει» από τον εαυτό μας, και μας απογειώνει. Για να κρατηθεί, χρειάζεται αρετή και τόλμη. Βίωσα την απιστία μία φορά, την συγχώρησα αλλά μετά χώρισα», είπε αρχικά η Άννα Ανδριανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άννα Αδριανού για Χρήστο Πολίτη: «Όταν συμμετέχεις σε μια τέτοια επιτυχία, είναι αγνωμοσύνη αυτό»

Για το θέατρο ανέφερε πως « είναι σκληρή δουλειά γιατί βρίσκεσαι συχνά άνεργος. Σε όλα τα επαγγέλματα οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται την εξουσία όταν την έχουν, είτε με παρενοχλήσεις, είτε με εκβιασμούς είτε με ό,τι άλλο, και εκμεταλλεύονται ότι τους έχουν ανάγκη για να ζήσουν, είναι ένα πρόβλημα και ο βιοπορισμός».

«Υπήρχαν πάντα αυτά στο θέατρο, αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές απλά οι άνθρωποι δεν μίλαγαν, δεν υπήρχε το ίντερνετ», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων η Άννα Ανδριανού αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα πρόσωπο που προς το παρόν νομικά δεν έχει κάνει αξιόποινες πράξεις. Από εκεί και πέρα, για την καλή ή κακή συμπεριφορά παίζει ρόλο εάν θα την ανεχτούν ή όχι, ποια ήταν αυτή η συμπεριφορά που κατηγορείται. Είναι στο χέρι των ανθρώπων που τον κατηγορούν πώς θα αντιδράσουν αλλά και στο χέρι του κόσμου. Μπορεί να δουλέψει από την στιγμή που του επιτρέπεται», υπογράμμισε.

Ερωτώμενη εάν θα συνεργαζόταν μαζί του απάντησε: «Θα το συζητούσα με τον οποιονδήποτε άνθρωπο το ενδεχόμενο να συνεργαστούμε», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr