Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα: Η απάντησή της στον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη

Δανάη Μπάρκα: Η απάντησή της στον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη

«Όταν έρχεται ένας άνθρωπος απέναντί σου και σου λέει την αλήθεια του και τι θέλει να καταθέσει...»

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων εκδικάστηκαν το πρωί της Πέμπτης (27/4) οι αγωγές που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά και του ΣΕΗ.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Βασίλης Καπερνάρος, μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στη συνέντευξη της Ζέτας Δούκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η οποία άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για το #MeToo στον χώρο του θεάτρου.

Είπε συγκεκριμένα: «Δεν δικαιολογείται μετά από 13χρονια να πας σε μία εκπομπή και να λες αυτά που λες,όταν γνωρίζεις ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχθούν. Είναι μία ταινία μικρού μήκους, ένα σκετσάκι που αποφάσισαν να συμπαιξουν αυτά τα τρία άτομα».

Η εκπομπή έδειξε το συγκεκριμένο άπασπα, όπου η Ζέτα Ζούκα κατήγγειλε δημοσίως τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία.

«Η δική μας δουλειά είναι να ρωτάμε»

«Φυσικά και πρέπει να τιμωρούνται οι άνθρωποι που έχουν κάνει ψευδείς καταγγελίες, όπως κι αυτοί που έχουν φερθεί άσχημα σε οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Είναι για λεκτική, εργασιακή βία. Ωστόσο επειδή αναφέρθηκε ο κύριος Καπερνάρος στην δική μας εκπομπή και στον Άρη Καβατζίκη. Μίλησε για την λέξη βία, τι ειπώθηκε κι αν οδηγήθηκε η Ζέτα Δούκα σε μία φράση που δεν την είχε υπολογίσει η ίδια, όπως άφησε να εννοηθεί, πάμε να δούμε τι είχε συμβεί», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, συνέχισε ο Άρης Καβατζίκης: «Ήταν μια διευκρινιστική ερώτηση, Δεν ήταν τοποθέτηση, ήταν επιτονισμός. Την ρώτησα βία και μου είπε βία. Αν δεν ήταν βία, θα μου το έλεγε. Η δική μας δουλειά είναι να ρωτάμε και να απαντάνε. Είναι ο συνεντευξιαζόμενος κι ο συνεντευξιαστής».

Τότε, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Σε σχέση με το απόσπασμα που μπορεί κάποιος να το έχει ξεχάσει, αλλά επειδή ειπώθηκε από τον δικηγόρο του κύριο Κιμούλη, τον κύριο Καπερνάρο, θέλαμε κι εμείς να το υπενθυμίσουμε ότι ο Άρης, ο οποίος είναι ένας έγκριτος δημοσιογράφος, ήθελε να κάνει μία διευκρινιστική ερώτηση και για εμάς. Όταν έρχεται ένας άνθρωπος απέναντί σου και σου λέει την αλήθεια του και τι θέλει να καταθέσει, φυσικά και θέλεις να μάθεις τι εννοεί, τι έχει συμβεί, όπως και το τηλεοπτικό κοινό.

Την ίδια ημέρα είχε ειπωθεί κάτι για απειρία κι έλλειψη δημοσιογραφικής εμπειρίας, αλλά πολλές φορές κι ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις η εμπειρία μπορεί αν μην είναι καν χρήσιμη. Εκείνη την στιγμή γίνεσαι άνθρωπος και ξεχνάς τον απέναντί σου. Εκείνη την ημέρα είχαμε προσπαθήσει φυσικά να βρούμε και τον κύριο Κιμούλη κι όχι μία, αλλά αρκετές φορές. Μίλησε τελικά στην Ράνια Τζίμα το ίδιο βράδυ της ίδιας ημέρας».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024