Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτα Βλαντή: «Πρωταγωνίστρια μου είχε πει τι της είχε κάνει ο Κιμούλης»

Παναγιώτα Βλαντή: «Πρωταγωνίστρια μου είχε πει τι της είχε κάνει ο Κιμούλης»

Για πολύ πιο άσχημα πράγματα από μια σπρωξιά κάνει λόγο η Παναγιώτα Βλαντή σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Κιμούλη.

Ήταν πριν από δύο χρόνια που η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του Γιώργου Κιμούλη, ανοίγοντας τον δρόμο για το ελληνικό MeToo στον χώρο του θεάτρου. Η Παναγιώτα Βλαντή επισήμανε πως δεν βρήκαν όλοι το θάρρος να μιλήσουν, σημειώνοντας πως έχει κάνει πολύ πιο άσχημα πράγματα.

Η Παναγιώτα Βλαντή, μιλώντας στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε στις υποθέσεις με τον Γιώργο Κιμούλη, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Όταν βγήκα στη δουλειά πιτσιρίκα, μετά από αυτό που είχα πάθει, το δεύτερο πράγμα που έμαθα ήταν για τον συγκεκριμένο. Από κυρία γνωστή πρωταγωνίστρια. Μου είχε πει τι της είχε κάνει, πόσο πολύ άσχημα της είχε φερθεί.

Δεν είναι απλώς μια σπρωξιά, έχει κάνει πολύ άσχημα πράγματα στον κόσμο. Απλώς είχαν το θάρρος και μίλησαν κάποιοι, αν μιλούσαν όλοι θα ξέραμε περισσότερα.

Είναι άσχημο, δεν είναι η σπρωξιά. Είναι ότι είσαι δύο ώρες επάνω και είσαι όμηρος του άλλου. Μάλλον έχουμε δώσει περισσότερη αξία στο πρόσωπο, παρά στις πράξεις του. Έχουμε τη νοοτροπία να ξεχνάμε, ενώ δεν θα έπρεπε», σημείωσε σε ό,τι αφορά τον Γιώργο Κιμούλη.

Επισήμανε πως δεν ακυρώνει το ταλέντο και τη μόρφωσή του, αναρωτήθηκε αν είναι, όμως, ωραίο μετά από όλα αυτά να σκίζει σε παραστάσεις που έδωσε στη Θεσσαλονίκη.

«Το ξέχασε ο κόσμος. Δεν θα έπρεπε να δικάζει ο κόσμος; Έτσι αδικούνται αυτοί που είναι πραγματικά καλοί. Δεν είναι άδικο; Με στεναχωρεί που ο κόσμος ανταποκρίνεται», σημείωσε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Φοβάμαι ότι θα τους στηρίξουν»

Σε ό,τι αφορά Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, η Παναγιώτα Βλαντή εκφράζει τον φόβο της πως πολλοί θα τους στηρίξουν στη δουλειά.

«Μετά μάθαμε για τον Φιλιππίδη, μάθαμε για τον Λιγνάδη. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα για βιασμούς, ήξερα για σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Οι βιασμοί ήταν κάτι με το οποίο έμεινα άφωνη, δεν το περίμενα.

Αισθάνομαι για τον Πέτρο Φιλιππίδη όπως αισθανόμουν και παλιά. Ήξερα τι είναι και πραγματικά δεν αισθάνομαι καθόλου ωραία.

Δεν θα ήθελα να ξαναβγεί στη δουλειά. Κανένας από αυτούς. Παρακαλώ τον κόσμο να δώσει την απάντησή του, γιατί φοβάμαι ότι στη δουλειά μας πολλοί θα τους στηρίξουν.

Ήταν γνωστό στη δουλειά, δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Όλοι το ξέραμε. Και για αυτό θυμώνω», υπογράμμισε η Παναγιώτα Βλαντή αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024