Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απογοητευμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με έβλεπαν και άλλαζαν δρόμο, τώρα μου σφίγγουν το χέρι»

Απογοητευμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Με έβλεπαν και άλλαζαν δρόμο, τώρα μου σφίγγουν το χέρι»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλά για όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν μετά τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη δικαστική απόφαση.

Αναφερόμενη στην πολύκροτη υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε για όσα ακολούθησαν μετά τη δίκη του γνωστού ηθοποιού.

«Η ανάμειξη του ονόματός μου στην υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη μου έκανε κακό. Θα το ξανάκανα από την αρχή χίλιες φορές», σημείωσε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μιλώντας στον Τάσο και τον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6.

«Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος και συνεχίζει να είναι. Γιατί τα απόνερα είναι πολύ χειρότερα από την ίδια διαδικασία. Συνεχίζει και είναι πολύ δύσκολη περίοδος γιατί έχει επιπτώσεις στη ψυχολογία μου, στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου.

Δεν κάνω πίσω σε τίποτα. Αρνούμαι όμως κάθε φορά που με παίρνουν τηλέφωνο για να δώσω μία συνέντευξη. Σε όλους λέω το ίδιο πράγμα. Με προσβάλλετε, μην με ξαναπάρετε τηλέφωνο αν δεν με πάρετε για τις ιδιότητές μου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Μέχρι που βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου υπήρχαν άνθρωποι που άλλαζαν δρόμο όταν με έβλεπαν. Και τώρα μου σφίγγουν το χέρι. Δεν θέλω ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δεν το έκανα για να μου σφίξουν το χέρι», σημείωσε η ηθοποιός.

«Δεν ευχήθηκα ποτέ το κακό κανενός»

Από την όλη διαδικασία, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θυμάται πως η πιο δύσκολη ήταν η πρώτη μέρα στο δικαστήριο. «Η πρώτη μέρα ήταν πολύ δύσκολη γιατί δεν ευχήθηκα ποτέ το κακό κανενός.

Το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να σταματήσει μία δράση και να γίνει παράδειγμα για να μην μπορούν άλλοι άνθρωποι να έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές. Ήταν το μόνο πράγμα που ήθελα» σημείωσε εμφανώς συγκινημένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Περίμενα κάτι διαφορετικό στην έκβαση της δίκης. Άκουσα τόσους χαρακτηρισμούς, τόση λάσπη, ήταν πάρα πολύ βίαιο. Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια έχω πολύ έντονες κρίσεις πανικού.

Υπήρχαν άνθρωποι που τους αγαπούσα όλη μου τη ζωή και δεν ήρθαν ούτε μία ημέρα στη δίκη να δουν πώς είμαι. Ούτε στο τηλέφωνο με ρώτησαν πώς είμαι. Δεν νιώθω τίποτα. Δεν νιώθω δικαίωση, θλίψη νιώθω. Δεν έχει αλλάξει τίποτα», υπογράμμισε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε ένα άγνωστο περιστατικό με την κάμερα μιας τηλεοπτικής εκπομπής. «Επειδή συνέβη ένα σκηνικό με μία κάμερα εκπομπής και δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το βάλω στη θέση του.

Ο κόσμος δεν γνωρίζει, βλέπει ένα χέρι να κατεβάζει μία κάμερα. Έχουν πέσει πολλά τηλέφωνα μετά από εκείνο το πλάνο.

Έκανα τηλέφωνα με τους ανθρώπους του καναλιού γιατί είχαν το πλάνο μου να πηγαίνω προς την κάμερα και να ζητάω επανειλημμένα να την κατεβάσουν. Δεν παίχτηκε ποτέ. Ζήτησα να το παίξουν αυτό το πλάνο αυτό και μου είπαν ότι δεν υπήρχε», υποστήριξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Sports in

Αυτοί οι διαιτητές σφυρίζουν τα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Άρης

Η ΚΕΔ έκανε πριν από λίγο γνωστούς τους ορισμούς της για την 8η αγωνιστική των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024