Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Κάναμε τέσσερις ώρες βίντεο – Θα δούμε αύριο για Παπαπέτρου»

Αταμάν: «Κάναμε τέσσερις ώρες βίντεο – Θα δούμε αύριο για Παπαπέτρου»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε πριν το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, αναφέροντας πως Σλούκας και Μήτογλου θα είναι οριστικά εκτός από το αυριανό παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (21:15) την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, με τον Εργκίν Αταμάν να αναφέρεται σήμερα στο επικείμενο παιχνίδι, στις περιπτώσεις των Σλούκα, Μήτογλου και Παπαπέτρου, αλλά και στα λάθη που έκανε η ομάδα του στις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις απουσίες είπε: «Σλούκας και Μήτογλου δεν θα παίξουν, για τον Παπαπέτρου θα δούμε αύριο».

Για την αυριανή αντίπαλο του Παναθηναϊκού και τον Πάμπλο Λάσο: «Έχουν έναν σημαντικό προπονητή που προσπαθεί να περάσει τον δικό του παιχνίδι στην ομάδα και έχουν παίκτες με εμπειρία, όπως ο Ντέβιν Μπούκερ, που έπαιξε καλά στα τελευταία ματς, ο Μπολμάρο, που παίζει καλά και στην άμυνα, ο Ιμπάκα, που έδειξε και στο πρώτο ματς πόσο καλός είναι. Έχουν και πολύ καλούς παίκτες επιθετικά, όπως ο Μπόνγκα και ο Ομπστ, έχουν πολύ καλό ρόστερ και θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε εναντίον τους στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και κερδίσαμε και ήταν κι αυτό δύσκολο παιχνίδι. Ο Λάσο είναι ένας πολύ καλός φίλος μου και ένας πολύ καλός άνθρωπος, τον οποίο σέβομαι πολύ για τα όσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ και κυρίως για τον χαρακτήρα του. Αύριο δεν θα είμαστε φίλοι και θα προσπαθήσουμε για την ομάδα μας όμως».

Για το βίντεο με τα λάθη είπε: «Κάναμε 4 ώρες, ίσως την επόμενη βδομάδα να κάνουμε 7 ώρες. Δουλεύουμε, είμαστε μία νέα ομάδα και ειλικρινά στις 4 ώρες δεν κοιτούσαμε μόνο την Μπάγερν. Είδαμε τα λάθη μας, είδαμε τι κάναμε σωστά. Ήταν σαν ένα μάθημα στο ξεκίνημα της σεζόν σε μία τάξη για να τσεκάρουμε τους εαυτούς μας. Δεν είχε να κάνει με την Μπάγερν».

Sports in

Πώς έζησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης το κρίσιμο πέναλτι του Ελ Κααμπί

Με κομμένη την ανάσα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολουθεί και ξεσπά μόλις η μπάλα μπαίνει στα δίχτυα του Ντόουγκλας Λουίς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024