Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβες» Αταμάν: «Απαράδεκτη η εικόνα ορισμένων παικτών»

«Βόμβες» Αταμάν: «Απαράδεκτη η εικόνα ορισμένων παικτών»

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκός ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι και έδειξε βασικά στελέχη της ομάδας του!

Ποιος είδε τον Εργκίν Αταμάν και δεν τον φοβήθηκε.

Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού έβραζε μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι όπου η ομάδα του κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη παρότι ήταν κάκιστη στο πρώτο 10λεπτο ενώ στο τελευταίο από το +27 έπεσε στο +11 με τον Αντετοκούνμπο να αποβάλλεται με ντισκαλιφιέ, τον Λεσόρ να κάνει αντιαθλητικό και γενικότερα την εικόνα της ομάδα του να μην είναι σε κανένα σημείο αυτή που θέλει.

Ο Αταμάν που μάλιστα παρότι ξεκίνησε στο βασικό σχήμα τον Σλούκα, μετά το 6ο λεπτό και το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας του τον κράτησε στον πάγκο και δεν τον ξαναέβαλε ποτέ. Προφανώς όχι λόγω ξεκούρασης καθώς δεν θα τον ξεκινούσε ή θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει λιγότερο από το συνηθισμένο όπως έκανε με τον Λεσόρ.

Ήταν εκνευρισμένος από το πώς έπαιζε ή είδε πως από την στιγμή που άλλαξε το σχήμα ο Παναθηναϊκός βρήκε λύσεις και από ντέρμπι «πάτησε γκάζι», έπαιξε στο δεύτερο 10λεπτο καλό μπάσκετ και εκεί «καθάρισε» το ματς; Ή και τα δύο; Ο ίδιος ξέρει, το σίγουρο είναι πως και κατά την διάρκεια του αγώνα όποτε η κάμερα έπεφτε πάνω του το πρόσωπο του «μιλούσε» για τον εκνευρισμό και προβληματισμό του.

Το είπε και στο τέλος ρίχνοντας τις «βόμβες» για τους παίκτες του. «Δεν με νοιάζει η διαφορά που πήραμε για τρία δεκάλεπτα. Παίξαμε πολύ άσχημα, ήταν απαράδεκτη η εικόνα ορισμένων παικτών. Δεν θέλω να παίζουμε έτσι. Παίξαμε πολύ άσχημα» τόνισε αρχικά με νόημα ενώ για το αν θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θέλει χρόνο απάντησε στέλνοντας ένα ακόμη μήνυμα: «Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος, όμως όχι με αυτή τη συγκέντρωση και αυτή την απόδοση».

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024