Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Να πάρουμε πίσω τον τίτλο από τον Ολυμπιακό και να φτάσουμε στο Final Four»

Αταμάν: «Να πάρουμε πίσω τον τίτλο από τον Ολυμπιακό και να φτάσουμε στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν μία ημέρα πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για το «Nick Galis International Tournament» μίλησε για τους στόχους του Παναθηναϊκού αλλά και για το κίνητρό του.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο του «Nick Galis International Tournament», όπου οι «πράσινοι» τίθεται αντιμέτωποι με τη Φενέρμπαχτσε (16/7) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (17/9) στη Ρόδο.

Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε για τους στόχους του Παναθηναϊκού αλλά και το κίνητρό του να πάρει πίσω τον τίτλο από τον Ολυμπιακό.

Όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στο Action 24:

«Έχουμε δύο στόχους. Ο μεγαλύτερος είναι να φτάσουμε στο Final Four της Euroleague. Αν πάμε εκεί όλα θα είναι «ανοιχτά». Τα λέω αυτό με σεβασμό στις άλλες ομάδες, γιατί 11-12 ομάδες είναι υποψήφιες για το Final Four. Υπάρχει και μια μεγάλη πρόκληση απέναντι στον Ολυμπιακό, να του πάρουμε πίσω τον τίτλο και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Τελείωσα μία πενταετία στην Εφές και πιστεύω πως τα πετύχαμε όλα. Πέρυσι δεν είχαμε τόσο καλή σεζόν, αλλά για τέσσερα χρόνια ήμασταν κυρίαρχοι. Έχω μια νέα πρόκληση. Όταν ανέλαβα την Εφές ήταν στην τελευταία θέση της Euroleague και μετά κυριαρχήσαμε. Ο Παναθηναϊκός έκανε δύο κακές σεζόν, τώρα φυσικά υπάρχει πρόκληση. Υπάρχει συναίσθημα από την ομάδα και τον πρόεδρο και για αυτό χτίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Θέλω να φέρω τον Παναθηναϊκό από τις τελευταίες θέσεις στις πρώτες, όπως αξίζει στην ιστορία του».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024