Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτεινή Παντζιά: Είμαι μαμά υιοθετημένων παιδιών που ερωτεύεται γυναίκες- Πώς αυτό αφορά τον Μπέο;

Φωτεινή Παντζιά: Είμαι μαμά υιοθετημένων παιδιών που ερωτεύεται γυναίκες- Πώς αυτό αφορά τον Μπέο;

«Πραγματικά είναι ρητορική μίσους. Κι αν οπλιστεί ένας άνθρωπος με θυμό και με περιμένει αύριο, ποιος θα φταίει; Ο Μπέος είναι τόσο σίγουρος για τα παιδιά του;»

«Γιατί τέτοια ρητορική μίσους, τι ακριβώς φοβάται;» διερωτήθηκε η επιχειρηματίας Φωτεινή Παντζιά, σχολιάζοντας τις ομοφοβικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου.

Υπογράμμισε ουσιαστικά ότι δεν υπάρχουν στρέιτ ή ομόφυλες οικογένειες. «Όλες οικογένειες είναι», τόνισε.

«Είμαι μία σκληρά εργαζόμενη μαμά δύο υιοθετημένων παιδιών, που τυγχάνει να έχει 1,60 μ. ύψος, να είναι μελαχρινή και να ερωτεύεται γυναίκες», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Παντζιά, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Πώς είναι δυνατόν κάποιος να θυμώνει μαζί μου; Θυμώνει γιατί δεν είμαι πολύ ψηλή; Θυμώνει γιατί έχω μία σπουδαία οικογένεια με πολλή αγάπη που παρεμπιπτόντως η μαμά ερωτεύεται γυναίκες; Και πόσο αφορά κάποιον αυτό; Πού του κάνουμε κακό; Αναρωτιέμαι από πού πηγάζει αυτός ο θυμός; Γιατί τέτοια ρητορική μίσους, τι ακριβώς φοβάται; Τι μπορώ να κάνω εγώ και κάθε άνθρωπος στο σπίτι του Μπέου, στα παιδιά του, στη γυναίκα του; Έχω μεγάλη απορία», ανέφερε σχολιάζοντας τις διαδοχικές ομοφοβικές τοποθετήσεις του Αχιλλέα Μπέου, που προκάλεσαν την παρέμβαση εισαγγελέα, ενώ οι οργανώσεις Orlando LGBT+ και η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου κατέθεσαν αναφορά στον Άρειο Πάγο.

Αναρωτιέμαι από πού πηγάζει αυτός ο θυμός; Γιατί τέτοια ρητορική μίσους, τι ακριβώς φοβάται;

«Δεν είναι προσανατολισμός, δεν είναι επιλογή. Επιλογή είναι να μην φοβηθώ κανέναν Μπέο και να υποστηρίξω τη ζωή μου γιατί αυτή είμαι»

«Τον ακούω από χθες να λέει ότι αυτός είναι αγράμματος και ένας άνθρωπος που δεν πήγε σχολείο. Και αυτό να το θεωρεί δικαιολογία. Και η μαμά μου αγράμματη ήταν, σκάλες καθάριζε αλλά ήξερε καλά να αγαπάει όλο τον κόσμο και να τον αγαπάει για αυτό που είναι όχι για αυτό που θα ήθελε ο καθένας να είναι», τόνισε ακόμη η Φωτεινή Παντζιά.

«Ακούω για ομόφυλες οικογένειες, στρέιτ οικογένειες… οικογένειες είναι όλες. Με παιδιά, με αγάπη, με ανησυχίες, με φροντίδα, με νοιάξιμο, με συναίσθημα», υπογράμμισε η επιχειρηματίας.

«Πραγματικά είναι ρητορική μίσους. Κι αν οπλιστεί ένας άνθρωπος με θυμό και με περιμένει αύριο, ποιος θα φταίει; Ο Μπέος είναι τόσο σίγουρος για τα παιδιά του; Αν θα βγουν ψηλά, αδύνατα, όμορφα, με γαλανά μάτια όπως τα θέλει; Σπουδαγμένα, μη σπουδαγμένα, να ερωτεύονται άνδρες, να ερωτεύονται γυναίκες;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Παντζιά.

«Κάθε φορά μένω άφωνη. Πού ενοχλούνται αυτοί οι άνθρωποι. Θα ήθελα πάρα πολύ να βγει και να πει τι φοβάται αν κάποιος ερωτεύεται ομόφυλό του. Τι φοβάται αν υιοθετεί παιδιά ή κάνει παιδιά και τα αγαπά βαθιά. Πού του κάνει κακό» είπε.

«Δεν είναι προσανατολισμός, δεν είναι επιλογή. Επιλογή είναι να μην φοβηθώ κανέναν Μπέο και να υποστηρίξω τη ζωή μου γιατί αυτή είμαι», τόνισε η επιχειρηματίας.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, η Φωτεινή Παντζιά δήλωσε ότι διαφωνεί με την τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη, τόσο την αρχική, στην οποία είπε ότι θέλει να αποκτήσει δύο γιους μέσω παρένθετης μητέρας, όσο και την εξήγηση που έδωσε στη συνέχεια.

«Αυτό που με ενόχλησε βαθιά ήταν ότι θέλει να μεταφέρει την προσωπικότητά του, λες και το παιδί είναι η συνέχειά του. Λες και έπρεπε για να αγαπάς ένα παιδί να έχει τα στοιχεία που εσύ θες», είπε για την πρώτη δήλωση. Όσο για τη δεύτερη τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ότι θα είχε αναπάντητα ερωτήματα για τη διαπαιδαγώγηση μιας κόρης, η επιχειρηματίας σχολίασε: «Ούτε εγώ ήξερα για τον γιο μου, αναγκάστηκα να μάθω».

Δείτε το βίντεο και όσα είπε 

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024