Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό από τη Ζέτα Μακρυπούλια - Τι είπε για ενδεχόμενη επανασύνδεση

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό από τη Ζέτα Μακρυπούλια – Τι είπε για ενδεχόμενη επανασύνδεση

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Ποτέ μη λες ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή το γεγονός ότι η Ζέτα Μακρυπούλια παρακολούθησε τη συναυλία του στον Λυκαβηττό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απάντησε για τις σχέσεις που έχουν οι δυο τους σήμερα.

«Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στον χωρισμό. Όταν δύο άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις.

Αυτό δεν σημαίνει κάτι βέβαια. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας είναι αυτό, γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο και χαίρομαι που πάει και πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα έλεγα ποτέ μη λες ποτέ», δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και στη συνέχεια τόνισε «αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν».

Η Ζέτα Μακρυπούλια στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ήταν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίστηκε επί 2 ώρες στη σκηνή ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες του από τα 25 χρόνια της καλλιτεχνικής διαδρομής του, παρέα με το κατάμεστο θέατρο.

Ο τραγουδιστής κατάφερε για μια ακόμη φορά να δημιουργήσει μια υπέροχη μουσική βραδιά με το κοινό να τον χειροκροτεί διαρκώς και να τον συνοδεύει στο υπέροχο μουσικό ταξίδι.

Ανάμεσα στο κοινό που τον απόλαυσε βρέθηκε και η Ζέτα Μακρυπούλια με την οποία ήταν μαζί για 12 χρόνια. Μάλιστα, πόσταρε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας για τον καταξιωμένο μουσικό: «Ένας και μοναδικός».

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» ανέφεραν σε κοινή τους ανακοίνωση τον Αύγουστο του 2021.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024