Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα  από τον Δήμο Πειραιά

Εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο Πειραιά

Πολλές οι ενέργειες του Δήμου Πειραιά για την βελτίωση του οδοστρώματος.

Σε δρόμους της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας συνεχίζονται αυτές τις ημέρες  οι εργασίες ασφαλτοστρώσεων από τον Δήμο Πειραιά.  Οι ασφαλτοστρώσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα που υλοποιεί ο δήμος για την αποκατάσταση και βελτίωση του οδικού δικτύου και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής ύψους 4,3 εκ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι, έχουν ήδη ολοκληρωθεί  οι εργασίες αποκατάστασης δρόμων στις Γ’, Δ΄ και Ε΄ Δημοτικές Κοινότητες, ενώ μέχρι τον Νοέμβριο θα έχουν ολοκληρωθεί ανάλογες παρεμβάσεις και στις πέντε  Κοινότητες του Πειραιά.

Μάλιστα και σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, ο Δήμος Πειραιά ξεκινάει το νέο έτος, ένα μεγάλο και εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, προκειμένου να γίνουν οι δρόμοι της πόλης όσο το δυνατόν πιο λειτουργικοί, ασφαλείς και προσβάσιμοι για τη διέλευση οχημάτων και πεζών.

 Τα έργα της καθημερινότητας αποτελούν προτεραιότητα

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, επισήμανε πως τα τα έργα «καθημερινότητας» αποτελούν προτεραιότητα και είναι έργα ιδιαίτερης σημασίας για τη Δημοτική Αρχή, καθώς αναβαθμίζουν τις γειτονιές και κατ΄ επέκταση την ποιότητα ζωής των Πειραιωτών. Εξέφρασε δε την ικανοποίηση του διότι το πρόγραμμα που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο εξελίσσεται κανονικά και θα έχει ολοκληρωθεί τον προσεχή Νοέμβριο.

Παραδέχθηκε επίσης πως η πόλη πονάει» ακόμη σε αυτό τον τομέα, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται καθημερινά,  ώστε να βελτιώνονται σταδιακά όλοι οι δείκτες της καθημερινότητας.

Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως στο πλαίσιο αυτό, και αφού εδώ και χρόνια  η καθαριότητα δεν αποτελεί πρόβλημα για την πόλη του Πειραιά, οι προσπάθειές του Δήμο θα επικεντρωθούν  στα οδοστρώματα, τα πεζοδρόμια και στην αναζήτηση νέων χώρων, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό – όπως τόνισε – για να αξιοποιηθούν ως χώροι πρασίνου ή άθλησης, ώστε μαζί με την θετική εξέλιξη που αφορά στη δημιουργία τριάντα τριών στρεμμάτων πρασίνου στην περιοχή του Νέου Φαλήρου, να αλλάξει  το αρνητικό ισοζύγιο πρασίνου το οποίο για δεκαετίες υπάρχει στον Πειραιά.

Sports in

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-0: Κλείδωσε την παραμονή με «υπογραφή» Ταμπίτζε

Ο Νταμπίτζε «λύτρωσε« τον Παναιτωλικό κόντρα στον Ατρόμητο (1-0), και σε συνδυασμό με την ήττα της Κηφισιάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Αγρινιώτες εξασφάλισαν την παραμονή τους στην Super League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024