Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση «Τρέχω και κολυμπώ με τους ΟΥΚ»  στην παραλία της  Φρεαττύδας

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση «Τρέχω και κολυμπώ με τους ΟΥΚ»  στην παραλία της  Φρεαττύδας

Περισσότερα από 400 άτομα συμμετείχαν στις αθλητικές δραστηριότητες.

Μια όμορφη αθλητική δράση κοινωνικού σκοπού έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες, στην παραλία της Φρεαττύδας, στην φιλανθρωπική εκδήλωση «Τρέχω και κολυμπώ με τους ΟΥΚ», που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Περισσότερα από 400 άτομα συμμετείχαν στις αθλητικές δραστηριότητες, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης, καθώς τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για τη στήριξη των θεραπειών των Γενναίων Παιδιών με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ.

Οι δρομικές διαδρομές είχαν ως αφετηρία τα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων στην παραλία Φρεαττύδας έως την πλατεία Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι και τερματισμό στα γραφεία του συνδέσμου. Οι θαλάσσιες διαδρομές πραγματοποιήθηκαν στην παραλία της Φρεαττύδας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού  και Νεολαίας.

Γιάννης Μώραλης:«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, μάς  έχει συνηθίσει σε μια σειρά σημαντικών κοινωνικών παρεμβάσεων»

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων έχουμε μία σταθερή, εποικοδομητική συνεργασία, άλλωστε τα γραφεία τους στεγάζονται στην παραλία της Φρεαττύδας. Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά, σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία, τρέξαμε για φιλανθρωπικό σκοπό, για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ. Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων, μάς  έχει συνηθίσει σε μια σειρά σημαντικών κοινωνικών παρεμβάσεων, είτε αφορούν την κατ’ εξοχήν εξειδίκευσή του, τον καθαρισμό βυθών και παραλιών είτε σε άλλου είδους κοινωνικές ενέργειες και με τα δρομικά που διοργανώνει κάθε χρόνο στον Πειραιά. Είναι ένας πολύ δυναμικός σύνδεσμος με σημαντική προσφορά».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, Αρχιπλοίαρχος ε.α. Αλέξανδρος Παλατιανός, δήλωσε:

«Όπως πέρσι έτσι και εφέτος διοργανώσαμε μία φιλανθρωπική αθλητική εκδήλωση «Τρέχω και κολυμπώ με τους ΟΥΚ» για τους μικρούς ήρωες της ΕΛΕΠΑΠ. Είναι μία πρωτοβουλία την οποία έχουμε θεσπίσει τα τελευταία χρόνια, ώστε να επιτύχουμε μία κοινωνική ευαισθησία πάνω στα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας μας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την πολύ μεγάλη βοήθεια από τον Δήμο Πειραιά και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Εργασίας».

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη, Παιδονευρολόγος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ευγνώμονες που ο Σύλλογος Ελλήνων Βατραχανθρώπων αφιέρωσε τον αγώνα του στην ΕΛΕΠΑΠ και τα Γενναία Παιδιά της. Μας συγκινεί η ευαισθησία του Συνδέσμου, μας τιμά η στήριξη και η εμπιστοσύνη του  και με τον αγώνα που δίνει, στέλνει το δικό του  ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, το δικό του δυνατό μήνυμα για την μεγάλη σημασία της προσφοράς. Όταν το «εγώ» γίνεται «εμείς», τότε όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε αληθινά θαύματα. Καλωσορίζουμε τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων στην μεγάλη οικογένεια των φίλων και υποστηρικτών της ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και όλους όσοι με τόση ευαισθησία ανταποκριθήκαν στο κάλεσμά μας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά: Ανδριάνα Ζαρακέλη, Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, Αντωνία Καρακατσάνη και ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων Χρήστος Ποζίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γεώργιος Σκούμας κ.ά.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024