Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον νέο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο

Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον νέο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα στο Υπουργείο για θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας και ασφάλειας της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Mώραλης συναντήθηκε με τον Πειραιώτη Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κώστα Κατσαφάδο, προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, καθώς και να συζητήσουν θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας και ασφάλειας της πόλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα στο Υπουργείο και τα βασικά ζητήματα που τέθηκαν αφορούν:

  • στην αύξηση των περιπολιών στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης, προκειμένου να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους Πειραιώτες.
  • στην περαιτέρω ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, αλλά και της Διεύθυνσης Τροχαίας στο λιμάνι του Πειραιά, το οποίο είναι επιβαρυμένο λόγω της θερινής περιόδου, κάτι το οποίο ήδη υλοποιείται.
  • στην μετεγκατάσταση  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά σε νέο, σύγχρονο και πιο λειτουργικό κτήριο.
  • στη συνέχιση των επιχειρησιακών δράσεων για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, ένα φαινόμενο το οποίο έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό στην πόλη του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Είχα τη χαρά να συναντηθώ με τον νέο Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και φίλο Κώστα Κατσαφάδο, τον οποίο και συνεχάρη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής αυτής συνάντησης, είχαμε μια πρώτη συζήτηση για θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας και ασφάλειας της πόλης, τα οποία ο Υφυπουργός ως Πειραιώτης και Βουλευτής της πόλης μας, γνωρίζει εξαιρετικά καλά.

Αν και ο Πειραιάς δεν έχει βαριά εγκληματικότητα, αναφέρθηκα στην ανάγκη για την αύξηση των περιπολιών στο κέντρο και στις γειτονιές, προκειμένου οι Πειραιώτες να νιώθουν όσο  το δυνατόν πιο ασφαλείς, στην ενίσχυση της τροχαίας περιμετρικά στο λιμάνι, το οποίο αυτή την περίοδο δέχεται μεγάλη επιβάρυνση, κάτι το οποίο ήδη υλοποιείται, καθώς και στη συνέχιση των κοινών δράσεων ΕΛ.ΑΣ. – Δημοτικής Αστυνομίας για το παρεμπόριο το οποίο έχει περιοριστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Πειραιά.

Επιπλέον, ενημερώθηκα για την επιτάχυνση της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά σε ένα νέο, σύγχρονο κτήριο.

Συμφωνήσαμε να είμαστε σε επικοινωνία για τα ζητήματα αυτά και είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι εποικοδομητική και γόνιμη, όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια που διατελούσε Υφυπουργός Ναυτιλίας».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024