Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη παρέμβαση καθαρισμού σε οικόπεδο στο Νέο Φάληρο από τον Δήμο Πειραιά

Μεγάλη παρέμβαση καθαρισμού σε οικόπεδο στο Νέο Φάληρο από τον Δήμο Πειραιά

Ευρείας κλίμακας παρέμβαση καθαριότητας από τον Δήμο Πειραιά πραγματοποιείται στο Νέο Φάληρο.

Μεγάλη παρέμβαση καθαρισμού περιμετρικά και εντός του οικοπέδου πλησίον του γηπέδου Καραϊσκάκη, στο Νέο Φάληρο, πραγματοποιεί ο Δήμος Πειραιά.

Συνεργεία των Διευθύνσεων Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και  Περιβάλλοντος υλοποιούν συντονισμένες εργασίες για τον καθαρισμό του οικοπέδου,  απομακρύνοντας αντικείμενα και μπάζα, προχωρώντας παράλληλα σε καθαρισμό και αποψίλωση του πρασίνου.

Ο Δήμος Πειραιά θα συνεχίσει να παρεμβαίνει, όπου κρίνεται αναγκαίο, προκειμένου η πόλη μας να είναι καθαρή,  καθώς και για προληπτικούς λόγους για την προστασία και ασφάλεια των συμπολιτών μας, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Μια αναγκαία και σημαντική δράση βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Δήμο Πειραιά στη Γ΄ Δημοτική Κοινότητα. Τα συνεργεία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου μας, επιχειρούν συντονισμένα σε οικόπεδο που βρίσκεται στο Νέο Φάληρο,  προκειμένου να είναι καθαρό, να μην αποτελεί εστία μόλυνσης και να είναι ασφαλές για τους συμπολίτες μας, εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών.

Συνεχίζουμε το απαιτητικό έργο της καθαριότητας και της φροντίδας του πρασίνου στις γειτονιές της πόλης μας, εντατικά, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Ο Πειραιάς δεν είναι μόνο το κέντρο, είναι και οι γειτονιές του και καλύπτουμε ισάξια όλο το φάσμα του δήμου μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του δήμου που αυτές τις ημέρες υπερβάλλουν εαυτόν. Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς για να κάνουμε πιο όμορφη και πιο καθαρή κάθε γειτονιά του Πειραιά».

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, δήλωσε:

«Η Διεύθυνση Καθαριότητας, αυτές τις ημέρες, προχωράει σε αποψίλωση και καθαρισμό  περιμετρικά και εντός του οικοπέδου πλησίον του γηπέδου Καραϊσκάκη, στο Νέο Φάληρο. Είναι μια περιοχή που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής  γιατί έχουμε συχνά κατασκηνώσεις από περιφερόμενο πληθυσμό, όπως επίσης και εναποθέσεις αντικειμένων και μπαζών».

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αντωνία Καρακατσάνη, δήλωσε:

 «Τα συνεργεία της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος του Δήμου Πειραιά, προχωρούν σε καθαρισμό και αποψίλωση του οικοπέδου στο Νέο Φάληρο. Οι παρεμβάσεις της υπηρεσίας μας θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς, όπου κρίνεται απαραίτητο, για την προστασία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024