Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: Μπορεί η πόλη να μην έχει νερό, αλλά τουλάχιστον έχει... χρωματιστό δρόμο

Βόλος: Μπορεί η πόλη να μην έχει νερό, αλλά τουλάχιστον έχει… χρωματιστό δρόμο

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου και οι δικαιολογημένες αντιδράσεις

Μπορεί οι δρόμοι στον Βόλο να διαλύθηκαν από τις κακοκαιρίες, όμως οι… χρωματιστοί λεωφορειόδρομοι, αν και είχαν σκοπό να δώσουν χρώμα στην «μαυρίλα» των τελευταίων ημερών, δεν εκτιμήθηκαν τόσο.

Τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες από τον πράσινο λεωφορειόδρομο στον Βόλο, με τις αντιδράσεις να μην είναι μάλλον αυτές που ήθελε ο δήμος.

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ενημέρωσε τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η πόλη διαθέτει πλέον «διαγραμμίσεις, διαβάσεις και λεωφορειόδρομοι σε Ιάσονος και Δημητριάδος».

Η τοποθέτηση νέων ασφαλτικών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μετά τις πλύσεις για να απομακρυνθούν λάσπες από τις πλημμύρες, πραγματοποιήθηκαν οι χρωματισμοί των λωρίδων αποκλειστικής χρήσης από λεωφορεία και ταξί και θα ακολουθήσουν οι αποτυπώσεις εντός των λωρίδων σχημάτων των διερχόμενων οχημάτων.

Οι αντιδράσεις

Οι χρήστες των social media ανέφεραν ότι λίγες μέρες μόνο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες από τις κακοκαιρίες και μόλις λίγα 24ωρα πριν τις αυτοδιοικητικές 2023, αυτά τα έργα είναι απλά φερεντζές».

«Μάλλον μας τρολάρουν εδώ στο Βόλο. Η μισή πόλη έχει βουλιάξει στη λάσπη. Ο κόσμος ακόμα έβγαζε τις λάσπες από την πρώτη πλημμύρα από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις του όταν ξανα πλημμυρίσαμε από μια βροχούλα, καθώς τα ποτάμια είναι μπαζωμένα και τα φρεάτια βουλωμένα. Πλέον κοιτάμε τις προγνώσεις του καιρού και τρέμουμε μήπως και ρίξει ένα ψιλόβροχο και πνιγούμε πάλι. Νερό πόσιμο δεν έχουμε και τη νύχτα δεν έχουμε ΚΑΝ νερό» ανέφερε μια χρήστης.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024