Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στιγμές φρίκης περιγράφει η Καμερουνέζα στα χέρια του αστυνομικού -  «Με απείλησε και με το όπλο του»

Στιγμές φρίκης περιγράφει η Καμερουνέζα στα χέρια του αστυνομικού – «Με απείλησε και με το όπλο του»

Ο 40χρονος αστυνομικός απολογήθηκε σήμερα και αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο κρίθηκε προφυλακιστέος

Τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε με τον 40χρονο αστυνομικό περιγράφει η 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν που για δύο χρόνια τη βίαζε, την εξέδιδε και την απειλούσε.

Σήμερα ο μαστροπός αστυνομικός απολογήθηκε και αρνήθηκε τις κατηγορίες ισχυριζόμενος ότι η 34χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Ήθελε να με παντρευτεί με… το αζημίωτο»

«Μου έλεγε ότι αν του κάνω μήνυση θα με βγάλει τρελή και θα με σκοτώσει» λέει η γυναίκα μιλώντας στο Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η γυναίκα είχε πει ότι πράγματι εκείνος της έλεγε ότι θα την παντρευτεί όμως με…το αζημίωτο.

«Ήθελε να του δώσω πολλά λεφτά για να με παντρευτεί… Μάζεψα 20.000 και μου τα έκλεψε»

«Αυτός (ο κατηγορούμενος) λέει ότι θέλει να με παντρευτεί και να του δώσω 20.000 ευρώ και αυτός λέει πρέπει να δουλεύω πολύ πολύ τώρα.» Γιατί θες λεφτά για να με παντρευτείς; Αν μ ‘ αγαπάς δεν θα πρεπει να παίρνεις λεφτά» και μου λέει «Ετσι είναι «. Εγώ δούλεψα και τα κράτησα τα 20.000 ευρώ και αυτός τα έκλεψε» είπε στο Star η 34χρονη γυναίκα.

«Έβγαλε το όπλο του και με απείλησε»

Οπως λέει η ίδια, όταν στο παρελθόν τον είχε απειλήσει με μήνυση, εκείνος της είχε πει οτι αν το κάνει θα τη βγάλει τρελή.

«Μου λέει αν κάνεις μήνυση κανένας δε θα σε πιστέψει. Θα πω ότι είσαι τρελή, δεν πας καλά, το μυαλό σου δεν δουλεύει καλά, θα σε βάλω μέσα στο νοσοκομείο, θα μείνεις εκεί όλη τη ζωή σου και μια μέρα με κράτησε απο τον λαιμό τόσο δυνατά που ήθελε να με σκοτώσει. Μια φορά μου έβγαλε και όπλο μέσα στην πολυκατοικία. Μου λέει «Εσύ παίζεις μαζί μου; Το βλέπεις έχω όπλο». Αν πάω να κάνω μήνυση θα με σκοτώσει».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του η οποία ήταν πολύωρη κράτησε αρνητική στάση, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι με απόφασή τους τον έστειλαν στην φυλακή.

Και δεύτερο θύμα

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο 40χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε απειλές και σωματική βία και να βίαζε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, την οποία φέρεται ακόμη να εξέδιδε, παρακρατώντας για τον εαυτό του τα χρήματα που το θύμα λάμβανε ως αμοιβή.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, μια ακόμη γυναίκα μετά και τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές τον 40χρονο για αντίστοιχες αξιόποινες πράξεις. Πληροφορίες αναφέρουν πως η συγκεκριμένη γυναίκα με καταγωγή από τη Ρουμανία θα κληθεί να καταθέσει στην ανακρίτρια το επόμενο διάστημα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024