Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Τζολί: Κατηγορεί για διαφθορά τον δικαστή που ανέλαβε την υπόθεση επιμέλειας των παιδιών της

Αντζελίνα Τζολί: Κατηγορεί για διαφθορά τον δικαστή που ανέλαβε την υπόθεση επιμέλειας των παιδιών της

Θεωρεί πώς ο δικαστής έλαβε το μέρος του πρώην συζύγου της.

Η Αντζελίνα Τζολί δημοσίευσε μια δισέλιδη επιστολή με την οποία κατηγορεί τον δικαστή που χειρίστηκε την υπόθεση επιμέλειας των παιδιών της ως μεροληπτικό και διεφθαρμένο, γιατί φέρεται να μην εξέτασε στοιχεία που κατέθεσε η πλευρά της στη δίκη.

Σύμφωνα με την New York Post, η ηθοποιός προέτρεψε τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ να υποστηρίξει τον «νόμο του Piqui», κατά τον οποίο απαιτείται εκπαίδευση σε όλους τους δικαστές, διαμεσολαβητές και όσους έχουν θέσεις στο δικαστήριο, σχετικά με θέματα ενδοοικογενειακής βίας και τις επιπτώσεις της παιδικής κακοποίησης και των τραυμάτων που αφήνει.

Η Αντζελίνα Τζολί σκοπεύει να πιέσει το σύστημα δικαιοσύνης.

Πηγή από το περιβάλλον της Αντζελίνα Τζολί δήλωσε στην «Post» πως η σταρ σκοπεύει να πιέσει το σύστημα δικαιοσύνης, μετά την υπόθεση επιμέλειας των παιδιών της με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, καθώς ο δικαστής τους απαγόρευσε να καταθέσουν σχετικά με την κακοποίηση που είχαν υποστεί στα χέρια του πατέρα τους.

«Όλο αυτό το θέμα είναι πολύ προσωπικό για εκείνη και το κάνει για καλό λόγο. Κοιτάξτε τι αντιμετώπισε από έναν προκατειλημμένο δικαστή που απομακρύνθηκε από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για τις διεφθαρμένες και μυστικές οικονομικές συναλλαγές που είχε με τη νομική ομάδα του Μπραντ Πιτ. Παραβίασε τη δικαστική δεοντολογία στην υπόθεση της οικογένειάς της και αρνήθηκε να εξετάσει στοιχεία ενδοοικογενειακής κακοποίησης», αναφέρει πηγή κοντά στη Τζολί.

Η Αντζελίνα Τζολί χρησιμοποιεί «τη συνήθη τακτική της»;

«Δεν αποτελεί έκπληξη που ασχολήθηκε με αυτό το θέμα. Ολόκληρη η οικογένειά της είναι θύμα αποτυχίας του συστήματος. Αγωνίζεται ιδιωτικα για την οικογένειά της, αλλά και δημόσια για άλλες οικογένειες, εδώ και χρόνια», συμπλήρωσε.

Πηγές κοντά στον Μπραντ Πιτ, ωστόσο, είπαν στην Post πως η Αντζελίνα Τζολί χρησιμοποιεί «τη συνήθη τακτική της» για να «παρερμηνεύσει την αλήθεια» και να βλάψει τη φήμη του δικαστή και άλλων επαγγελματιών που έχουν καταθέσει εναντίον της ηθοποιού.

«Δεν νιώθω ότι είμαι ο εαυτός μου εδώ και μια δεκαετία»

Η Αντζελίνα Τζολί σε σύντευξή της στη Vogue, αναφέρθηκε στις πιο σκοτεινές πτυχές της ζωής της αλλά και στο ταραχώδες διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ, καθώς και όσα ακολούθησαν μετά από αυτό.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

«Ήμουν 26, όταν έγινα μητέρα. Άλλαξε όλη μου η ζωή. Το να έχω παιδιά ήταν αυτό που με έσωσε και με έμαθε να βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο», δήλωσε αρχικά η Χολιγουντιανή σταρ. Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αν δεν ήταν τα παιδιά της, ίσως να είχαν αλλάξει πολλά για εκείνη, ειδικά μετά το διαζύγιο από τον επί 12 χρόνια αγαπημένο της, Μπραντ Πιτ.

«Νομίζω ότι πρόσφατα, θα είχα κάνει πίσω, με έναν πολύ σκοτεινό τρόπο, αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μου και δεν ήθελα να ζήσω για αυτά. Είναι καλύτερα από εμένα, γιατί «θέλω» να είναι», παραδέχτηκε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024