Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε το manual της νίκης

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε το manual της νίκης

Για πρώτη φορά ηττάται στα δύο πρώτα παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ιστορική κατάρρευση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία δείχνει να έχασε το manual της νίκης. Υπεύθυνος γι’ αυτό θεωρείτο ο ολλανδός προπονητής της Ερικ τεν Χαγκ με τις επιλογές του να αποδεικνύονται καταστροφικές. Οι αριθμοί της Γιουνάιτεντ είναι αποκαλυπτικοί:

Για πρώτη φορά ηττάται στα δύο πρώτα παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτη ήττα στα πρώτα δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά το 1989.

Τέσσερις ήττες στα επτά πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα που αποτελούν τη χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ και τη χειρότερη επίδοση από το 1989.

Τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες για πρώτη φορά μετά το 2021.

Εχει δεχτεί 18 γκολ σε 10 αγώνες, τα περισσότερα από τη σεζόν 1966/67 (20).

Εχει ηττηθεί επτά φορές στα 14 τελευταία παιχνίδια στο Ολντ Τράφορντ, στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν για τον ίδιο αριθμό ηττών είχαν χρειαστεί προηγουμένως 96 αγώνες.

Τέσσερις ήττες στα επτά πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα που αποτελούν τη χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ

Οι φίλαθλοι έχασαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και οι αποδοκιμασίες είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο στο Ολντ Τράφορντ.

Το όνομα του Νταβίντ Ντε Χέα που εκδιώχθηκε με μπρούτα τρόπο άρχισε να ακούγεται ξανά στις εξέδρες, στο Θέατρο των Ονείρων. Στη θέση του ο Τεν Χαγκ έφερε τον γνωστό του από τον Αγιαξ, Αντρε Ονάνα, έναντι 55 εκατ. ευρώ ο οποίος έχει μετατραπεί σε σημείο αναφοράς της κατάρρευσης.

Εισηγήθηκε την απόκτηση του Αντονι, με τον οποίον επίσης συνεργάστηκε στον Αγιαξ, και ο Βραζιλιάνος όχι μόνο είναι κατώτερος των προσδοκιών αλλά κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

Εφερε τον Μαρτίνες, επίσης από τον Αγιαξ, έναν βραχύσωμο παίκτη για να παίξει στο κέντρο της άμυνας απέναντι στα αντίπαλα θηρία και φυσικά είναι σχεδόν μόνιμα τραυματισμένος.

Εδιωξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο σκιαγραφώντας μια εικόνα για τον παίκτη που δεν του άξιζε για την ιστορία του, ενώ απέτυχε να διαχειριστεί την ιδιαίτερη προσωπικότητα του Τζέιντον Σάντσο και προκειμένου να επιβάλει τον νόμο του τον έβαλε στο «ψυγείο».

Ο Τεν Χαγκ έχει χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων και οι παλιότεροι παίκτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να πέσουν για χάρη του στη φωτιά.

Η Γιουνάιτεντ δεν κινείται πια στη μετα-Φέργκιουσον εποχή αλλά στην προ-Φέργκιουσον εποχή. Μόνο που αυτή τη φορά στον ορίζοντα δεν υπάρχει η φιγούρα του Σκωτσέζου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024