Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Νίκη «ανάσα» με Φερνάντες

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Νίκη «ανάσα» με Φερνάντες

Μετά από τρεις ήττες σε πρωτάθλημα και Champions League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της ουραγού Μπέρνλι.

Οι τρεις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έκαναν πολύ βαρύ το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκαλώντας τριγμούς εντός των αποδυτηρίων. Για να επέλθει μία σχετική ηρεμία έπρεπε η ομάδα του Τεν Χάαγκ να περάσει με διπλό από το «Turf Moor» επί της ουραγού Μπέρνλι και να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Κάτι που συνέβη αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 1-0 της ομάδας του Βινσέντ Κομπανί χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο φινάλε του ημιχρόνου. Δεν ικανοποίησε πάντως και πάλι με την εικόνα της η Γιουνάιτεντ που σε αυτή τη φάση κρατάει μόνο το αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πρώτοι ευκαιρία για γκολ όταν στο 7′ ο Τράφορντ έσωσε την ομάδα του σε τετ α τετ με τον Μπρούνο και δέκα λεπτά αργότερα η Μπέρνλι είχε δοκάρι με τον Αμντουνί.

Στο 25′ σκόραρε ο Έβανς με κεφαλιά από κόρνερ του Ρεγκιλόν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο εκτεθειμένος Χόιλουντ εμπόδιζε τον Τράφορντ.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 45′ όταν ο Έβανς βρήκε τον Μπρούνο με ωραία μπαλιά κι εκείνος με τρομερό σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, με τις καλές στιγμές να είναι λιγότερες. Σε μία από αυτές ο Ονάνα έσωσε τη Γιουνάιτεντ σε προσπάθεια του Λάρσεν στο 75′, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρίες στην κόντρα για να τελειώσουν το ματς, αλλά να μην τα καταφέρνουν και το αγχωτικό 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024