Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ράτκλιφ επιμένει για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ράτκλιφ επιμένει για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, αναδιαμόρφωσε την προσφορά του για εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους Γκλέιζερς.

Το ενδιαφέρον του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ σχετικά με την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει σταματήσει, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από αγγλικά ΜΜΕ.

Μπορεί να έχουν περάσει πέντε μήνες από την τελευταία του προσφορά για την εξαγορά της Γιουνάιτεντ, όμως τα μίντια της χώρας θέλουν τον Βρετανό να έχει επιστρέψει με μία αναδιαμορφωμένη πρόταση, προκειμένου να πείσει την οικογένεια Γκλέιζερ και να συμφωνήσουν στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του συλλόγου.

Σύμφωνα με το Bloomberg ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ κράτησε ίδιο το ποσό της προσφοράς αλλά έκανε μία σειρά από αναδιαμοφώσεις, έχοντας ως απώτερο σκοπό να δελεάσει τους κατόχους των υπολοίπων μετοχών, ώστε να επιτευχθεί το «deal».

Με τις αναδιαμορφώσεις ένας εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο αισιοδοξεί πως θα καταφέρει να πάρει στην κατοχή του τα κλειδιά του συλλόγου των Κόκκινων Διαβόλων.

Οι Γκλέιζερς, όπως έχουν ανακοινώσει από τον Νοέμβριο του 2022, θέλουν να πωλήσουν το μερίδιό τους. Όσον αφορά τώρα τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, εκτός του γεγονότος πως πρέπει να βρει την χρυσή τομή με τους Γκλέιζερς, θα πρέπει να «νικήσει» τον ανταγωνιστή του, Σεϊχη του Κατάρ Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανί.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024