Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Μετά από μία κάκιστη εκκίνηση στη La Liga με τρεις σερί ήττες, η Σεβίλλη έχει αρχίσει να «συνέρχεται» αγωνιστικά. Κάτι που επιβεβαίωσε και στο εναρκτήριο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της LaLiga με την Αλμερία, την οποία συνέτριψε με 5-1 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική της θέση.
Οι Ανδαλουσιάνοι «ξέσπασαν» πάνω στους ουραγούς της LaLiga και… τελείωσαν το ματς πριν καν φτάσει στο 10ο λεπτό, με τα γκολ των Εν Νεσίρι (7′) και Λουντεμπάκιο (8′). Ο Σούσο στο 38′ κι ο Λαμέλα στο 51′ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0, για να μειώσει με πέναλτι ο Σουάρεθ στο 71′.
Την τελική… πινελιά στο ματς την έβαλε για λογαριασμό της Σεβίλλης ο Σάλας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σε μία εύκολη νίκη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι συνέτριψαν την Αλμερία, έχοντας πέντε διαφορετικούς σκόρερ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!