Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ για βίντεο Κασσελάκη στον Βόλο: Να αποφεύγει τουλάχιστον τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών

ΝΔ για βίντεο Κασσελάκη στον Βόλο: Να αποφεύγει τουλάχιστον τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη και κατηγορίες για «show και φτηνή επικοινωνία» από τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή βίντεο από επίσκεψη σε πλημμυροπαθή, συγγενή του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου

Βολές στον Στέφανο Κασσελάκη για την επίσκεψη και το βίντεο σε σπίτι πλημμυροπαθή, που, όμως, ήταν θεία του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

«Να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους»

Όπως τονίζει το κυβερνών κόμμα, «το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο».

Ακολούθως η ΝΔ υπογραμμίζει πως «σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους».


Αρνείται τις αιτιάσεις ο βουλευτής Μεϊκόπουλος

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μεϊκόπουλος διακρίνεται σε βίντεο να συνοδεύει τον Στέφανο Κασσελάκη στο συγκεκριμένο σπίτι, που ανήκει στη μητέρα της θείας του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα φτάνοντας στο σπίτι βγάζει τα παπούτσια του για να εισέλθει, με την συμπαθή κυρία να τον αποκαλεί «Στέφανο» και να συγκινείται με την κίνησή του αυτή, σκηνή που επίσης σχολιάστηκε εντόνως στα social media.

Σε δήλωσή του στο In, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος τόνισε πως «σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκηνοθετημένη η επίσκεψη», υπογραμμίζοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε ακόμη 20-30 σπίτια που είχαν υποστεί ζημιές στην περιοχή.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024