Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει ότι «έστησε» την πλημμυροπαθή θεία του για την επίσκεψη Κασσελάκη ο Μεϊκόπουλος

Διαψεύδει ότι «έστησε» την πλημμυροπαθή θεία του για την επίσκεψη Κασσελάκη ο Μεϊκόπουλος

Στημένη τελικά η επίσκεψη Κασσελάκη στην πλημμυροπαθή συμπαθή κυρία; Ο βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, μετά το σάλο, μιλώντας στο in παραδέχεται ότι όντως είναι θεία του, αλλά δεν το έστησαν

Σάλο προκάλεσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι αναφορές περί «στημένης» επίσκεψης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη σε σπίτι πλημμυροπαθή στον Βόλο που, όπως αποδείχθηκε από αναρτήσεις και αναφορές ντόπιων, είναι θεία του βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου.

Ο κ. Μεϊκόπουλος διακρίνεται σε βίντεο να συνοδεύει τον Στέφανο Κασσελάκη στο συγκεκριμένο σπίτι, που ανήκει στη μητέρα της θείας του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα φτάνοντας στο σπίτι βγάζει τα παπούτσια του για να εισέλθει, με την συμπαθή κυρία να τον αποκαλεί «Στέφανο» και να συγκινείται με την κίνησή του αυτή, σκηνή που επίσης σχολιάστηκε εντόνως στα social media.

«Σόου» και «σκηνοθετημένες συνομιλίες»

Χρήστες του X (πρώην Twitter) στηλίτευσαν την επίσκεψη στο πατρικό της θείας του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, όπως και την αφαίρεση των παπουτσιών από τον Στέφανο Κασσελάκη, κάνοντας λόγο για «σόου» και «σκηνοθετημένες συνομιλίες» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη:

Μεϊκόπουλος στο in: Η επίσκεψη δεν ήταν σκηνοθετημένη

Το in επικοινώνησε με τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Μεϊκόπουλο, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά ότι η επίσκεψη ήταν σκηνοθετημένη. «Η περιοδεία που κάναμε στον Βόλο ξεκίνησε από δύο σημεία. Ένα εξ’ αυτών ήταν και η οδός Καραμπατζάκη. Σε μια κάθετη σε αυτήν οδό, τη Θείρων, βρίσκεται το πατρικό της θείας μου. Η θεία μου μαζί με την αδερφή της, κάλεσαν τον Στέφανο Κασσελάκη να μπει στο σπίτι και να δει τις ζημιές. Σε καμία περίπτωση η επίσκεψη δεν ήταν σκηνοθετημένη», τονίζει ο κ. Μεϊκόπουλος και προσθέτει πως «στην ίδια περιοχή υπήρχαν άλλα 20-30 σπίτια με ζημιές. Ο πρόεδρος επισκέφθηκε όσα μπορούσε, όπως φάνηκε και στις εικόνες που μεταφέρθηκαν. Εντός του σπιτιού του πατρικού της θείας μου υπάρχουν σοβαρές ζημιές, η στάθμη του νερού ανέβηκε αρκετά και έχει πιάσει μούχλα λόγω των πλημμυρών».

Ακόμη, ο βουλευτής Μαγνησίας διαψεύδει φήμες που αναφέρουν ότι στο σπίτι της θείας του ήταν αυτό που ο Στέφανος Κασσελάκης… έπιασε το φτυάρι και ξεκίνησε να καθαρίζει λάσπες.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024