Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Διώχνει τις κάμερες «γιατί δεν είναι σόου» και μπαίνει με δικό του εικονολήπτη στο σπίτι

Κασσελάκης: Διώχνει τις κάμερες «γιατί δεν είναι σόου» και μπαίνει με δικό του εικονολήπτη στο σπίτι

«Θα μπω χωρίς κάμερες εντάξει;» ακούγεται να λέει ο Στέφανος Κασσελάκης πριν μπει στο σπίτι πλημμυροπαθούς, προκαλώντας -θετική- έκπληξη. Στο επόμενο πλάνο μπαίνει με το δικό του συνεργείο.

Τον πλημμυρισμένο Βόλο επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως είχε δεσμευθεί, με τη συνοδεία, φυσικά, τηλεοπτικών συνεργείων σε κάθε του βήμα, κάτι που συμβαίνει άμα τη εμφανίσει του στην πολιτική ζωή του τόπου, και δεν έχει σχολιαστεί θετικά τουλάχιστον από τους πολίτες – ευτυχώς όχι λίγοι- που δεν ταυτίζουν την πολιτική με το προφίλ και τα likes στα social media.

Έτσι όταν ακούστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης να προτρέπει τις κάμερες να μην τον ακολουθήσουν στην επίσκεψη του στο σπίτι πλημμυροπαθούς, ώστε μία αυτοψία για την διαπίστωση του μεγέθους του προβλήματος, να μην μετατραπεί σε σόου και ριάλιτι, ήταν μια θετική έκπληξη.

«Θα μπω χωρίς κάμερες εντάξει;» λέει έξω από το σπίτι πλημμυροπαθούς ο Στέφανος Κασσελάκης και αμέσως μετά μπαίνει με δικό του συνεργείο στο σπίτι. Ήθελε άραγε απλώς να εξασφαλίσει «αποκλειστικό» είπαν κάποιοι με άλλους -κακεντρεχείς;- να προσθέτουν ότι προφανώς η «εμπορευματοποίηση» της δυστυχίας εξαρτάται από τον αριθμό των καμερών και η λέξη υποκρισία στην Αμερική έχει άλλη έννοια.

Ζήτησε στις κάμερες να φύγουν και μπήκε στο σπίτι με τη… δική του

Το προσεγμένο ωραία σκηνοθετημένο οπτικοακουστικό υλικό με τον Στέφανο Κασσελάκη να αγκαλιάζει τους πλημμυροπαθείς που του δείχνουν τα κατεστραμμένα σπίτια τους και να δεσμεύεται ότι θα είναι κοντά τους φιλοξενήθηκε φυσικά σε ανάρτησή του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον Βόλο ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε στο twitter πως «εδώ στη Νέα Ιωνία Βόλου, για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος. Κάνω έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία. Είναι μόνοι τους».

«Ο χρόνος έχει παγώσει για τον κόσμο. Η αλυσίδα της ζωής από τα φάρμακα μέχρι τα παιδιά έχει παγώσει. Είναι στην μοίρα τους. Πολλοί δεν μπορούν να πάρουν αποζημίωση. Αλλά και να πάρουν αποζημίωση, πάλι μόνοι τους είναι. Πρέπει κυριολεκτικά να ξελασπώσουν την κατάσταση μόνοι τους» ανέφερε αρχικά ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να πιάσει και το φτυάρι, θέλοντας να απαντήσει στον Αχιλλέα Μπέο που του είχε ζητήσει να βοηθήσει τους πολίτες αν πήγαινε στο Βόλο.

«Μια φτυαριά για τον εθελοντισμό» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης

Ωστόσο, φαίνεται πως και αυτή η κίνηση ήταν για να καταγραφούν τα πλάνα στην κάμερα και όχι για τον εθελοντισμό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι πολύ λυπηρό, είναι απάνθρωπο αυτό που γίνεται. Μαζί με αυτό υπάρχει και το τεράστιο κόστος που θα έχει να διαχειριστεί ο Έλληνας φορολογούμενος. Από την έλλειψη πρόληψης αυτή τη στιγμή, όχι μόνο ο κόσμος χάνει το βιός του, αλλά οι νέες γενιές θα πληρώσουν το μαλλί» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια, σε άλλη ανάρτηση, υπογράμμισε: «»Πουθενά το κράτος. Εσείς είστε οι πρώτοι που μπαίνετε στα σπίτια μας». Η φράση που ακούμε παντού. Η φράση που μας πληγώνει».

«Κασσελάκη ήρθες πάλι;»

Ακολούθως επισκέφθηκε το 9ο δημοτικό σχολείο Βόλου όπου και συνομίλησε με γονείς και παιδιά. Σήμερα πραγματοποιήθηκε και το άνοιγμα των σχολείων, καθώς είχε αναβληθεί λόγω των πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή.

«Πρέπει να επικεντρωθείτε στις ζωές των ανθρώπων, έχουν ανάγκη βοήθειας και εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουμε τα πάντα για να τους βοηθήσουμε. Παρακαλούμε όλον τον προοδευτικό κόσμο, τους εθελοντές και πάνω από όλα την Πολιτεία που έχει ευθύνες, επιτέλους να δείξει στοιχειώδη αποτελεσματικότητα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Λίγο μετά τις 21:00, με νέο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης, παρέθεσε συνομιλία με ηλικιωμένο ο οποίος τον ρωτά: «Ήρθες πάλι;» και τον ίδιο να απαντά «Έχει έρθει κανείς στο μεταξύ;». Ο ηλικιωμένος ανταπάντησε ότι κανένας δεν ήρθε.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024