Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στη Θεσσαλονίκη

Μεγάλη συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στη Θεσσαλονίκη

Η ΤΕΧΑΝ καλεί τους Θεσσαλονικείς να ανακυκλώσουν και τους ανταμείβει και με το παραπάνω!

Μεγάλη συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό διοργανώνει η ΤΕΧΑΝ, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία καλεί τους Θεσσαλονικείς στη «γιορτή της ανακύκλωσης» για να διασκεδάσουν σε ένα ανεπανάληπτο live, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00,στη Νέα Παραλία, Θεσσαλονίκης, στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου και η ΤΕΧΑΝ υπόσχεται ένα αξέχαστο live που όλοι θα θυμόμαστε για καιρό!

Special guests στο πάρτι θα είναι οι: Ανδρομάχη, Ματθαίος Τσαχουρίδης, Rack.

Η αφίσα για τη γιορτή ανακύκλωσης

H TEXAN «ποντάρει» στον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον καλλιτέχνη-φαινόμενο που «παίζει» σε όλα τα ραδιόφωνα με την «Ελπίδα» -και όχι μόνο» και οι εμφανίσεις του γίνονται sold out, για να στείλει δυνατό μήνυμα στους νέους για την ανακύκλωση.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκτός από τα γήπεδα και τα θέατρα που γέμισε στην περιοδεία του φέτος, ξεσηκώνοντας τον κόσμο με τις επιτυχίες του, εμφανίστηκε πρόσφατα στο Ηρώδειο, στη συναυλία που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για το περιβάλλον.

Εκεί, σε μια διαφορετική από τις συνηθισμένες εμφανίσεις του -αλλά εξίσου επιτυχημένη- μαζί με την καταξιωμένη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και την υψίφωνο Βανέσα Καλκάνη, ερμήνευσαν το έργο του αναγνωρισμένου συνθέτη Πασχάλη Τόνιου «Μητέρα Γη συγνώμη», συνοδευόμενοι από συμφωνική ορχήστρα και 400 χορωδούς.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα γίνει επίσης ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που θα εμφανιστεί στο «Barclays Center» της Νέας Υόρκης  στις 18 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για ένα θρυλικό στάδιο στο οποίο  έχουν τραγουδήσει κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Madonna, ο Justin Timberlake, οι Depeche Mode, ο Enrique Iglesias και ο Ricky Martin.

Μοναδικά έπαθλα για τους νικητές

Οι 24 δημότες που θα συλλέξουν τα περισσότερα υλικά από τη Δευτέρα  2 Οκτωβρίου έως και την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα- έπαθλα, ως αναγνώριση της σημαντικής συμμετοχής τους στη διαδικασία της ανακύκλωσης.

Τα έπαθλα

1ο  έπαθλο:

Τέσσερα (4) ηλεκτρικά ποδήλατά, για κάθε έναν από τους 4 δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.

2ο έπαθλο:

Δέκα (10) action cameras, για κάθε έναν από τους 10 επόμενους δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.

3ο έπαθλο:

Δέκα (10) smart watches, για κάθε έναν από τους 10 επόμενους δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης, που θα έχουν συλλέξει τα περισσότερα υλικά.

Οι δημότες θα παραδίδουν το σύνολο των κουπονιών συμμετοχής τους όπου θα αναγράφεται το σύνολο των υλικών που ανακυκλωθήκαν στη Γραμματεία της Εκδήλωσης και η ανακήρυξη των νικητών, που θα είναι οι 24 δημότες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης θα γίνει σε Ειδική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου όπου θα παραδοθούν τα έπαθλα στους δημότες.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024