Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρχεται η 3η Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά

Έρχεται η 3η Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά

Με περισσότερες εκδηλώσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες που προάγουν την αξία της ανακύκλωσης για το περιβάλλον και τη βιωσιμότητα, ξεκινάει η γιορτή ανακύκλωσης στο Δήμο Πειραιά.

Η Γιορτή Ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά,  επιστρέφει στον Πειραιά, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Από τις 09:00 το πρωί έως και τις 22.00 στην πλατεία Κοραή, στο κέντρο του Πειραιά, μικροί και μεγάλοι δημότες και επισκέπτες, μέσα από μια σειρά ευχάριστων δραστηριοτήτων, μαθαίνουν για την ανακύκλωση και τα οφέλη της για το περιβάλλον, αλλά και για ένα πιο βιώσιμο μέλλον γενικότερα.

Καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, στον χώρο θα βρίσκεται το Πολυκέντρο Ανακύκλωσης, ώστε όσοι βρεθούν στη γιορτή να ανακυκλώσουν πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες έχοντας και την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κληρώσεις για μεγάλα δώρα. Μάλιστα, όσο περισσότερο ανακυκλώνει κανείς θα συγκεντρώνει και περισσότερες συμμετοχές.

Όμως η 3η Γιορτή Ανακύκλωσης θα περιλαμβάνει πολλές ακόμα παράλληλες εκδηλώσεις:

  • Από τις 09:00 έως τις 13:00 και ξανά από τις 17:00 έως τις 21:00 μαθητές όλων των ηλικιών από σχολεία του δήμου, αλλά και όλα τα παιδιά που θα βρεθούν στην πλατεία, θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια με θέμα την ανακύκλωση.
  • Ο ραδιοφωνικός σταθμός My Radio 104.6 fm θα μεταδώσει ζωντανά τον παλμό της γιορτής και θα την ντύσει μουσικά, ενώ από την πλατεία θα πραγματοποιηθεί και η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και του Χάρη Χρονόπουλου.
  • Στις 20:00 ο αγαπημένος κωμικός Αλέξανδρος Τσουβέλας θα πάρει το μικρόφωνο, για να χαρίσει γέλιο και να παρουσιάσει το κυρίως μέρος της γιορτής και τη βράβευση των μαθητών και των σχολείων που αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην ανακύκλωση αυτή την χρονιά.
  • Στις 21:00 ξεκινά η «Zero Waste Concert», με τον Μιχάλη Stavento και την Ήβη Αδάμου, να συναντούν από κοντά τους θαυμαστές τους και να τραγουδούν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Η γιορτή ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά γίνεται σε συνεργασία με την εταιρία «Ανταποδοτική Ανακύκλωση»

Υποστηρίζοντας τον Γιάννη Κορολόγο στη μάχη του για τη ζωή

«Η εφετινή Γιορτή Ανακύκλωσης, έχει έναν ακόμα σπουδαίο σκοπό. Θα βρεθούμε όλοι εκεί για να υποστηρίξουμε τον 9χρονο Γιάννη Κορολόγο στη δύσκολη μάχη του για ζωή» επισημαίνουν από τον Δήμο Πειραιά.

Ο Γιάννης, εδώ και 3 χρόνια, έχει διαγνωστεί με επιθετικό καρκίνο στα οστά και μάχεται γενναία με χημειοθεραπείες και δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο MD Anderson Cancer Center του Houston, για εξειδικευμένες θεραπείες με μεγάλα κόστη και κάθε προσφορά θα είναι καθοριστική για να διατηρηθεί η ελπίδα για τον Γιάννη και την οικογένειά του.

Γι΄ αυτό, στον χώρο της 3ης Γιορτής Ανακύκλωσης θα υπάρχει ειδικό κουτί συγκέντρωσης χρημάτων, ώστε όσοι και όσες το επιθυμούν να συνεισφέρουν. Στη διάθεση του κοινού είναι και ο εγκεκριμένος ερανικός λογαριασμός, ώστε να κατατίθενται προσφορές πριν και μετά τη γιορτή:

Εθνική Τράπεζα

IBAN: GR7201101860000018662467960

Δικαιούχοι:

Ιωάννης Κορολόγος

Νικολέττα Πρίντεζη (Μητέρα)

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024