Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελισάβετ Σπανού για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της - «Η κατάσταση ξέφυγε, ήταν έκρυθμη»

Η Ελισάβετ Σπανού για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της – «Η κατάσταση ξέφυγε, ήταν έκρυθμη»

Η Ελισάβετ Σπανού μίλησε για το περιστατικό με πρώην σύντροφό της, αποκαλύπτοντας πως δεν σκέφτηκε να τον καταγγείλει γιατί δεν ήθελε να εκτεθούν δημόσια.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξή της, η τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού μίλησε για τη σωματική κακοποίηση που έχει δεχθεί από πρώην σύντροφό της στο παρελθόν, περιγράφοντας το περιστατικό.

Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα «On Time», η γνωστή τραγουδίστρια Ελισάβετ Σπανού, αποκάλυψε πως δεν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Την έχουν ωστόσο φλερτάρει έντονα χωρίς εκείνη να ανταποκριθεί. .

«Όχι, δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Με έχουν φλερτάρει κι έντονα, δεν έχω ανταποκριθεί. Δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε και την επαγγελματική μου πορεία αργότερα, όταν το φλερτ γινόταν από ανθρώπους με εξουσία στο χώρο, αλλά δεν με έχει πιέσει κανείς», σημείωσε η Ελισάβετ Σπανού.

«Θεωρώ ότι σίγουρα έχουν υπάρξει βίαιες και ακραίες συμπεριφορές απέναντι σε γυναίκες, αλλά από το να βάζουμε σε ένα τσουβάλι τα πάντα και πλέον να σου μιλάει ένας άνδρας και αυτό να θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση, υπάρχει απόσταση. Είναι άλλο πράγμα», συνέχισε η τραγουδίστρια.

Με έχουν φλερτάρει κι έντονα, δεν έχω ανταποκριθεί. Δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε και την επαγγελματική μου πορεία

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε τι εννοεί, η Ελισάβετ Σπανού συνέχισε τη σκέψη της. «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν παίρνουν χαμπάρι από λόγια και όρια. Το έχω δει αυτό να συμβαίνει γύρω μου, αλλά υπάρχει και πολύς κόσμος που, αν θέσεις τα όριά σου, θα τα σεβαστεί», υπογράμμισε η Ελισάβετ Σπανού.

Αυτό που λες μπορεί να παρεξηγηθεί, γιατί πολλές γυναίκες έχουν αντισταθεί, ενώ κάποιοι επέμεναν.

«Συμφωνώ, συμβαίνει κι αυτό, όπως είπα. Δυστυχώς, συμβαίνει σε όλους τους χώρους και όχι μόνο σε γυναίκες, απλώς δεν συμφωνώ με το να φτάνουμε στα άκρα και να θεωρούνται όλοι «ένοχοι» εξαρχής», συνέχισε η Ελισάβετ Σπανού.

«Η κατάσταση ξέφυγε, ήταν έκρυθμη»

Σε έχει χτυπήσει άνδρας;

Ναι. Είχαμε σχέση και η κατάσταση ξέφυγε, ήταν έκρυθμη. Μου έδωσε σφαλιάρα στο πρόσωπο και με χτύπησε. Έφυγα εκείνη τη στιγμή. Υπήρχαν διάφορα ζητήματα βίας ως επί το πλείστον.

Σκέφτηκες να τον καταγγείλεις;

Όχι, γιατί εκείνη την περίοδο θεώρησα ότι δεν ήθελα να τραβήξω τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν ήθελα να εκτεθούμε δημόσια.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024