Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Linda Evangelista για κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Linda Evangelista για κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της

Η Linda Evangelista συγκλονίζει με την εξομολόγηση όσων πέρασε στα χέρια του πρώην συζύγου της. Δεν σημάδευε το πρόσωπό της επειδή αυτό έφερνε τα χρήματα αποκαλύπτει το διάσημο supermodel.

Η Linda Evangelista ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύζυγό της Gérald Marie στη διάρκεια του πενταετούς γάμου τους. Απέφευγε, όπως ανέφερε, να σημαδέψει το πρόσωπό της επειδή αυτό έφερνε τα χρήματα.

Η Linda Evangelista έκανε τη σοκαριστική εξομολόγηση στο ντοκιμαντέρ του Apple TV+ «The Super Models», με το διάσημο μοντέλο να θυμάται τις καλές και τις κακές στιγμές της καριέρας της.

Η 54χρονη σήμερα Linda Evangelista ήταν παντρεμένη με τον Gérald Marie μεταξύ 1987 και 1993. Η σχέσης τους ξεκίνησε όταν ήταν 22 ετών, με το διάσημο μοντέλο να τον αφήνει στα 27 της χρόνια.

Είναι πιο εύκολο να το λες από το να φύγεις από μία κακοποιητική σχέση. Το καταλαβαίνω αυτό, γιατί το έζησα

Ο Gérald Marie αργότερα κατηγορήθηκε από πολλές γυναίκες ότι διέπραξε βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις κατά τις δεκαετίες του 1980 και του 1990. Ο ίδιος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, με τις γαλλικές εισαγγελικές αρχές, σύμφωνα με τον Guardian, να κλείνουν την έρευνα τον Φεβρουάριο λόγω παραγραφής.

«Έμαθα ότι ίσως ήμουν σε λάθος σχέση. Είναι πιο εύκολο να το λες από το να φύγεις από μία κακοποιητική σχέση. Το καταλαβαίνω αυτό, γιατί το έζησα. Αν ήταν απλά θέμα να πεις: θέλω διαζύγιο, τα λέμε… Δεν λειτουργεί έτσι.

Ήξερε να μην αγγίζει το πρόσωπό μου, να μην αγγίζει αυτό που έφερνε τα χρήματα, καταλαβαίνεις;

Ήξερε να μην αγγίζει το πρόσωπό μου, να μην αγγίζει αυτό που έφερνε τα χρήματα, καταλαβαίνεις; Τον παντρεύτηκα όταν ήμουν 22 ετών και έφυγα όταν ήμουν 27 ετών και με άφησε να φύγω εφόσον τα πήρε όλα. Αλλά ήμουν ασφαλής και απέκτησα την ελευθερία μου» ανέφερε η Linda Evangelista.

Στιγμιότυπο από το ντοκιμαντέρ που έκανε τις αποκαλύψεις η Λίντα Εβαντζελίστα

Στιγμιότυπο από το ντοκιμαντέρ που έκανε τις αποκαλύψεις η Λίντα Εβαντζελίστα

Η Linda Evangelista σημείωσε πως δεν είχε πει την ιστορία της από φόβο και κατάφερε να το κάνει χάρη στη δύναμη όλων αυτών των γυναικών που βγήκαν μπροστά. «Ο Θεός να τις ευλογεί όλες, μου έδωσαν το θάρρος να μιλήσω τώρα».

«Οι ισχυρισμοί των άλλων γυναικών μου ράγισαν την καρδιά. Θα ήθελα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα μου άρεσε να το σκεφτούν δύο φορές τέτοιοι μ@@@ς και να φοβηθούν. Και θα μου άρεσε να ξέρουν οι γυναίκες ότι δεν είναι μόνες τους».

Αρνείται τα πάντα ο Gérald Marie

Σε δήλωσή τoυ στο Apple TV+, ο Gérald Marie αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης και δήλωσε ότι «δεν έχει διαπράξει ποτέ την παραμικρή πράξη βίας».

Όταν η υπόθεση σε βάρος του έκλεισε από τους Γάλλους εισαγγελείς, ο δικηγόρος του Marie Gérald χαιρέτισε την απόφαση. «Με την απόφαση αυτή είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι ο Gérald Marie είναι και θα παραμείνει αθώος».

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024